4sight  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 11947
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1212
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

Vælg din egen boligsøgning på nybolig.dk

Date Added: June 12, 2009 08:11:21 AM
Author: Nybolig
Kategori: Bolig

Ny søgning på nybolig.dk gør det muligt for boligsøgende at indtegne et område af en by, eller den side af en vej, de ønsker at bo på, når de søger deres nye drømmebolig. Søgeagenten er intet mindre end landets nemmeste, og den kræver ingen registrering.

Flere hundrede tusinde besøgende lægger hver uge deres vej forbi nybolig.dk. Langt de fleste af dem er potentielle boligkøbere på jagt efter drømmeboligen. Netop det forhold er grunden til, at Nybolig har valgt at forbedre boligsøgningen ved at gøre det mere fleksibelt og nemt at søge boliger.

Udvælg et særligt område
Hidtil har en boligsøgning krævet, at man skulle indtaste f. eks. de postnumre, man ville søge i, men på nybolig.dk, kan man nu selv indtegne de særlige områder, hvor man gerne vil bo.

”Mange boligsøgende har ikke lige tjek på, hvilket postnummer der fx er i det indre København. Andre søger måske sommerhus og er ligeglad med i hvilken by eller kommune, bare det ligger tæt på vandet. Og endelig er der en del, som kun vil bo i et bestemt område af en by.
   Derfor har vi i Nybolig, som noget nyt, valgt at gøre søgningen helt individuel. Det vil sige, at man selv kan tegne og udvælge det område, man vil søge bolig i. Vil man f. eks. søge sommerhus på den jyske vestkyst, tegner man et felt ned langs kysten. Vil man kun bo i en bestemt del af en by, tegner man det område ind – faktisk kan man helt ned på vejniveau vælge den ene side af vejen – hvis man fx kun vil bo på vandsiden,”
forklarer kommunikationschef Eva Nørgaard Petersen, Nybolig.

Kortsøgningen har både kort og satellitfoto, der med markedets højeste opløsning giver en stor skarphed. Kvaliteten er med andre ord på plads. Søgningen, der ligger på forsiden af nybolig.dk, kan med et enkelt klik komme til at fylde hele skærmen. Det giver mulighed for, at man kan koncentrere sig om søgningen alene – uden andre forstyrrende elementer.

Landets nemmeste søgeagent
Søgeagenterne hos konkurrerende ejendomsmæglere kræver, at man oplyser fx navn og adresse og måske telefonnummer for at få en adgangskode til Søgeagenten. Hos Nybolig er det er ikke nødvendigt. Her er en mailadresse nok.

”I den indledende fase, har vi ikke brug for de oplysninger. Vi har derfor valgt en anden og meget lettere tilgang til boligsøgningen og Søgeagenten.  Når køberen har lavet en boligsøgning, skal han eller hun blot indtaste sin mailadresse. De kriterier, man har indtastet i søgningen, eller det felt, man har tegnet på kortet, gemmes automatisk og danner grundlag for de match, som Søgeagenten efterfølgende finder og sender til køberen i en mail,” fortæller Eva Nørgaard Petersen.

Søg blandt samtlige boliger til salg
Boligsøgning har aldrig været lettere! Siden februar har det nemlig være muligt på nybolig.dk at se alle ejendomme og boliger til salg i hele landet – uanset hvilken mægler, der står for boligsalget. Når man opretter en Søgeagent på nybolig.dk, matcher den altså ikke blot søgekriterierne op mod de boliger Nybolig har til salg, men op mod samtlige boliger, der er til salg i Danmark – uanset ejendomsmægler.

Yderligere informationer:
Eva Nørgaard Petersen
Kommunikationschef
Tlf. 4455 6356
E-mail: enp@nykredit.dk

ARTIKLER
Malerier online
<p>Malerier online - hvis du mangler moderne malerier til dine vægger kan du med fordel besøge Danmarks største galleri på nettet - Mynewart.dk<span> </span></p>
Nygart
<p><span>Nygart er et af de privathospitaler i Danmark med mest erfaring. I mere end 15 år har virksomheden udført kosmetiske behandlinger.</span></p>
Sådan kan du spare 30% på tømrer arbejde
<p>Her er et par gode tips til, hvordan du hurtigt og nemt kan spare op til 30 procent på tømrer arbejde.</p>
Alternativ behandling
<p>I Kalundborg hos <a href="https://tovekristensen.dk/">Tove Kristensen</a> kan du modtage alternativ behandling, f.eks. Kranio Sakral terapi, triggerpunktsterapi, organmassage mv.</p>
Murerarbejde er grundstenen i din bolig
<p>Når du vælger enten at få renoveret din bolig eller få bygget nyt, er det vigtigt, at du vælger en dygtig murer til at udføre dit murerarbejde, så grundlaget for resten af din bolig er i top.</p>
Partner