4sight  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 10927
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1060
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

Vælg din egen boligsøgning på nybolig.dk

Date Added: June 12, 2009 07:11:21 AM
Author: Nybolig
Kategori: Bolig

Ny søgning på nybolig.dk gør det muligt for boligsøgende at indtegne et område af en by, eller den side af en vej, de ønsker at bo på, når de søger deres nye drømmebolig. Søgeagenten er intet mindre end landets nemmeste, og den kræver ingen registrering.

Flere hundrede tusinde besøgende lægger hver uge deres vej forbi nybolig.dk. Langt de fleste af dem er potentielle boligkøbere på jagt efter drømmeboligen. Netop det forhold er grunden til, at Nybolig har valgt at forbedre boligsøgningen ved at gøre det mere fleksibelt og nemt at søge boliger.

Udvælg et særligt område
Hidtil har en boligsøgning krævet, at man skulle indtaste f. eks. de postnumre, man ville søge i, men på nybolig.dk, kan man nu selv indtegne de særlige områder, hvor man gerne vil bo.

”Mange boligsøgende har ikke lige tjek på, hvilket postnummer der fx er i det indre København. Andre søger måske sommerhus og er ligeglad med i hvilken by eller kommune, bare det ligger tæt på vandet. Og endelig er der en del, som kun vil bo i et bestemt område af en by.
   Derfor har vi i Nybolig, som noget nyt, valgt at gøre søgningen helt individuel. Det vil sige, at man selv kan tegne og udvælge det område, man vil søge bolig i. Vil man f. eks. søge sommerhus på den jyske vestkyst, tegner man et felt ned langs kysten. Vil man kun bo i en bestemt del af en by, tegner man det område ind – faktisk kan man helt ned på vejniveau vælge den ene side af vejen – hvis man fx kun vil bo på vandsiden,”
forklarer kommunikationschef Eva Nørgaard Petersen, Nybolig.

Kortsøgningen har både kort og satellitfoto, der med markedets højeste opløsning giver en stor skarphed. Kvaliteten er med andre ord på plads. Søgningen, der ligger på forsiden af nybolig.dk, kan med et enkelt klik komme til at fylde hele skærmen. Det giver mulighed for, at man kan koncentrere sig om søgningen alene – uden andre forstyrrende elementer.

Landets nemmeste søgeagent
Søgeagenterne hos konkurrerende ejendomsmæglere kræver, at man oplyser fx navn og adresse og måske telefonnummer for at få en adgangskode til Søgeagenten. Hos Nybolig er det er ikke nødvendigt. Her er en mailadresse nok.

”I den indledende fase, har vi ikke brug for de oplysninger. Vi har derfor valgt en anden og meget lettere tilgang til boligsøgningen og Søgeagenten.  Når køberen har lavet en boligsøgning, skal han eller hun blot indtaste sin mailadresse. De kriterier, man har indtastet i søgningen, eller det felt, man har tegnet på kortet, gemmes automatisk og danner grundlag for de match, som Søgeagenten efterfølgende finder og sender til køberen i en mail,” fortæller Eva Nørgaard Petersen.

Søg blandt samtlige boliger til salg
Boligsøgning har aldrig været lettere! Siden februar har det nemlig være muligt på nybolig.dk at se alle ejendomme og boliger til salg i hele landet – uanset hvilken mægler, der står for boligsalget. Når man opretter en Søgeagent på nybolig.dk, matcher den altså ikke blot søgekriterierne op mod de boliger Nybolig har til salg, men op mod samtlige boliger, der er til salg i Danmark – uanset ejendomsmægler.

Yderligere informationer:
Eva Nørgaard Petersen
Kommunikationschef
Tlf. 4455 6356
E-mail: enp@nykredit.dk

ARTIKLER
CD Indspilning på Youtube
<p>CD Indspilning er en af de helt store populære aktiviteter til en polterabend, en fest eller en hvilken som helst fest. CD Indspilning er en event hvor alle virkelig kan være med. Det er samtidig et event der vil blive husket.</p>
Klar til bryllup i 2015?
<p>Et af de vigstige dage i ens liv er brylluppet. Både fordi at det hele hest skal gå rigtigt til og samtidig skal alle få en god dag ud af det.</p> <p>Derfor får du her et par tips til hvordan jeres bryllup kan blive endnu bedre.</p>
Stripdans
<p>Undervisning i stripdans koregrafi kan være en sjov og anderledes polterabendoplevelse sammen med veninderne, hvor man slår sin sensuelle side løs eller måske bare giver sig selv en sjov udfordring.</p>
Polterabend aktiviteter
<p>Find inspiration og gode idéer til festlige lege til din polterabend på polterabend portal siden! På polterabend portalen finder du også mange gode polterabend billeder, sjove videoer og meget mere!</p>
Party Pole
<p>En Party Pole? Har det ikke noget med stangdans at gøre? Svaret er nej. En Party Pole er faktisk et lysdiskotek, der nemt, hurtigt og billigt kan sættes op til enhver fest.</p>
Partner