3 tilbud på boligadvokat gratis

Skal du til at købe eller sælge bolig så kan det ofte være en god idé, at du kontakter en reel boligadvokat i din by. Ejendomsmæglere har som bekendt ikke den bedste anseelse og det er som regel ikke helt uden grund. Mange forbrugere er mindre tilfredse med mægleren ved køb af fast ejendom. Heldigvis er det muligt at klage til Klagenævnet for Ejendomsmæglere, som er et uafhængigt nævn, som behandler klager fra forbrugere over ejendomsmæglere.

I 2016 behandlede nævnet samlet 153 klager, og 78 klagere fik medhold i deres sag. Det er altså en god idé at klage, hvis man er utilfreds med den købsproces man har været udsat for. Utilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2015 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen er med i denne gruppe.

At der klages over gennemførelsen af et boligsalg kan ikke komme bag på nogen. Seriøs køberrådgivning er central i enhver bolighandel. Den bedste køberrådgivning får man fra faguddannede boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er f.eks. en generel misforståelse, at ejendomsmægleren hjælper hvis køberen opdager fejl eller mangler ved huset efter at købet er afsluttet. Det er netop her en boligadvokat kan være praktisk. Her er et område med, hvornår du kan have behov forboligadvokat hjælp. Du har just købt en ejendom men er i tvivl om, hvorvidt ejendomsmægleren har begået en fejl. Kan du måske gøre krav gældende mod ejendomsmægleren og i så fald hvilke krav? Et godt råd er at skriftlig dokumentation fra ejendomsmægleren og så gennemlæse alle papirer nøje for blandt andet at få afklaret om mægleren kan gøres ansvarlig såfremt hun har lavet fejl.

Det kan være kompliceret at finde en kvalitetssikret boligadvokat nær dig. Løsningen er at bruge en af nettets gratis online services eksempelvis 3advokattilbud.dk. På dette site kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud fra certificerede boligadvokater, der er interesseret i at løse din advokatopgave. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for hjælp som en boligadvokat kan tilbyde.

Du udfylder nemt online skemaet på mindre end 3 minutter og fortæller, hvorfor du har brug for en boligadvokat. I løbet af tre dage får du skræddersyede henvendelser på boligsagen fra tre lokale boligadvokater nær dig Du vælger selv, hvilket af de tilsendte tilbud du vil sige ja tak til.

Såfremt der ikke er nogle af henvendelserne, du er tilfreds med, så er du selvfølgelig velkommen til at takke nej til alle 3 tilbud. Det er som før nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive nemmere. Samtidig kan du spare op til 15 % på boligadvokatsalæret.

Boligadvokaterne i din kommune er i konkurrence om din boligsag og således er du sikret, at du får nogle billige tilbud. Brug den enkle løsning og få 3 tilbud i dag!

Her er en oversigt med eksempler på ord, du kan støde på under et boligsalg:

  • Afdragsfrihed

  • Deponeret salgssum

  • Ejerforeninger

  • Fast ejendom

  • Indskydergarantiordning

  • Købstilbud

  • Misligeholdelse

  • Rentestigning

?