Advokatens priser

?

Advokat priser

Alle kan få brug for en boligadvokat, lige meget hvad du skal have lavet i en bolighandel, kan du meget hurtigt få brug for en professionel, som kender branche ud og ind og som kan ordne alle de vigtige ting. En god sparringspartner som hurtigt kan fortælle dig hvor og hvordan du skal løse forskellige ting, så du hurtigt og nemt kan komme af med en bolig eller måske købe en. En boligadvokat kan findes på internettet eller i en telefon bog, de er alle sammen meget lette og snakke med og  service mindede. Der er dog visse ting du skal være opmærksom på, når du forhøre dig om priser hos en boligadvokat, for det kan være små detaljer der afgøre hvorfor deres pris veksler så meget, når de skal udføre et arbejde. F.eks. så ville en boligadvokat være dyrere nogle steder i landet frem for andre, nogen boligadvokater har også bare billigere priser fordi deres virksomhed er mindre, andre er dyre fordi de er større.

Lige meget hvad deres priser er, skal du sikre dig at du har fat i en boligadvokat der kan lidt af hvert, heldigvis for os alle sammen er det de fleste  kan nemlig lidt af hvert. En boligadvokat og deres ydelser kan være mange ting, faktisk alt hvad der har med en bolig at gøre, så du kan først og fremmest allerede med det samme gå i gang med at finde en. En ydelse fra en boligadvokat kunne f.eks. være køb af en lejlighed, køb af en bolig eller køb af en andel, dette ville typisk koste dig omkring de, 7000kr. Dette er en fair pris fordi der ofte er meget, der skal gøres når der skal forhandles og dernæst købes eller sælges en bolig, kontrakter skal skrives en skøde skal udformes og en masse andet. Dette ville typisk også være prisen når der skal sælges en lejlighed, bolig eller også en andel, da det ville være det samme arbejde, der skal laves når det går den anden vej.

Hvis der derimod er tale om et færdighusprojekt, kan du regne med at skulle betale 12.000kr, det skyldes i sær fordi, der typisk er en meget større arbejdsbyrde for en boligadvokat. Hvilket der altid vil være, når der er tale om et færdighusprojekt med alt det der skal ordnes. Mange mennesker benytter sig nu om dage af noget man betegner som forældrekøb, dens pris ville typisk være 8500kr, men så er det også inkluderet alt hvad der skulle være nødvendigt så dit barn får den bedste oplevelse med sin nye bolig og det hele går let igennem. Det er dog en anelse dyre end ved et normalt boligkøb, da man ved et forældrekøb, typisk er en større arbejdsbyrder her, fordi det går igennem dig som forældre.

Priserne hos en boligadvokat

Et skøde til tvangsauktion er dog en anelse billigere, hvilket ligger på omkring 4500kr, det samme gælder for et køb af byggegrund, som ligger på de små 6000kr. Sammenlejeoverenskomst i henhold til et boligkøb, koster omkring 2500kr og inkludere det der skal til for en sammenlejeoverenskomst. Hvis der også skal udføres et testamente, skal der betales lidt ekstra –  dette er typisk 3000kr. Et skilsmisseskøde koster omkring 2500 kr.
I henhold til den kæmpemæssige arbejdsbyrde, der ligger hos en boligadvokat er prisen sat i henhold til dette, dertil er priser meget realistisk i forhold til, hvad du kan forvente en advokat gerne vil have for deres arbejde. Til gengæld får du en, der kan hjælpe med alt fra A til B under et boligkøb eller salg.

Disse boligadvokat priser er typisk inkluderet alt og er vejledende. Du kan trykt allerede med det samme ringe rundt og forhøre dig hos dem og se om de stemmer overens, men der skal dog lægges til, alt efter hvor i landet, du befinder dig. Uanset hvad, er der masser af muligheder for af finde en boligadvokat allerede i dag, så du allerede med det samme kan komme i gang. En boligadvokat er ikke kun en advokat, de realisere drømme i og med de sikre, at din handel går i gennem med det samme helt frit og uden bekymringer. Hvis du stadig er i tvivl er det næsten altid muligt at få et formøde, helt gratist hvis du beder om det.

?