Alger – sådan fjerner du dem nemt.

Hvis du som jeg er ramt af bevoksninger på taget og fliserne, skal du måske lige kigge med her. Jeg har tidligere fået gode råd til alt omkring hus og have, biler, isolering og meget andet. Mange gode råd og enkelte jeg godt kunne have været foruden.

For et par måneder siden fik jeg et rigtigt gør det selv råd omkring mit tag og mine fliser der er overbegroede af alger og andre gevækster. rådet gik på at jeg skulle købe nog algefjerner i det nærmeste byggemarked og så eller bare komme i gang med at sprøjte tag og fliser. Som sagt så gjort. Jeg fik købt det nødvendige algefjerner, samt en sprøjte som jeg ikke lige havde i forvejen. Men alt i alt sammenlagt måtte jeg bruge kr 844 til indkøb af disse nødvendige materialer. Dertil kommer så min timeløn, som jeg selvfølgelig ikke behøves regne for noget, nu det er i fritiden, men alligevel. Jeg knoklede rundt på stiger og med algefjerne i håret en hel dag så jeg sætter min løn til 1000 kr.

1.844 for algebehandling af tag og fliser er vel også okay, indtil jeg stødte på en annonce på nettet hvor jeg så et firma der kunne komme og ordne det hele for mig uden jar skulle røre en finger. Den dyreste pakke firmaet havde kostede……. kr 1.600 for algebehandling af taget, algebehandling af terrassen, algebehandling af ganstier og algebehandling af indkørslen – Tak for kaffe er godt “gør det selv” råd. Nu håber jeg at min egen behandling holder i lang tid, men næste gang det bliver aktuelt bliver det ikke undertegnede der løfter mig fra sofaen.