Billige Strømberg produkter

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel – Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}


I 1999 blev Strømberg og Fischer grundlagt og har siden udviklet lækre og elegante varer til badeværelset. De stræber konstant efter perfektion samtidig med at udvikle innovative tanker og ideer. Hvilket er deres mission. Dette har medført, at Strømberg og Fisher har oplevet en kæmpe succes med deres velkendte Strømberg kvalitet i det skandinaviske marked.

Blandt andet er håndklæderadiatorerne med de banebrydende designs blevet til en mærkevare i det nordiske marked. Strømbergs stilfulde, praktiske og æstetiske håndklæderadiatorer er kendetegnende i vvs branchen. Ikke mindre er de lave priser er med at tiltrække mange danskere. Saninetto støtter de billige designerradiatorer, hvilket betyder at Saninetto nu tilbyder rigtig gode priser på produkterne fra Strømberg & Fischer. Ind på Saninetto’s hjemmeside saninetto.dk kan man nu vælge mange forskellige vvs produkter heri blandt andet fra Strømberg.

Få et billigt og dejlig luksus badeværelse, som du vil blive glad for i mange år frem. Med Strømberg kan du få oplevelsen af hvordan det er at have en håndklæderadiator, der er smukt designet med lækre bløde linjer. Når det varme vand på 50-65° C kommer ind i håndklæderadiatoren, betyder det, at håndklæderadiatoren får en behagelig temperatur på 35-40° C uden på. En perfekt temperatur, når man tager sin varme håndklæde fra radiatoren efter badet. Desuden bliver du fri for at have fugtige og snavsede håndklæder, der ikke vil tørre med det samme pga. det fugtige baderum. En anden årsag til at danskere vælger Strømberg og Fisher håndklædetørrerne er, at de er meget nemme at gøre rent. Så hvorfor spilde tiden når du kan skaffe dig Strømberg og Fisher produkt som kun er et klik væk..