Få det perfekte badeværelse

Funktionel og langsigtet løsning

For langt de fleste er et nyt badeværelse en større økonomisk udskrivning, og det kan derfor ofte være en god idé at tænke funktionelt og langsigtet i forbindelse med indretning af badeværelset, så drømmebadeværelset holder i mange år.

Sørg for, at placeringen af de forskellige elementer, såsom toilet, vask, skuffer og skabe, placeres mest hensigtsmæssigt. Ved at være omhyggelig med placeringen af de forskellige elementer og indretning af badeværelset, får du det mest funktionelle badeværelse.

Pas på med ikke at lade dig friste af alt for billige og halvfærdige løsninger, hvis du ønsker dit badeværelse skal vare i flere år. Herudover kan det være en fordel at vælge fliser og elementer i neutrale farver, som kan friskes op med farverige detaljer og diverse interiør, når du indretter badeværelset.

Stemning i badeværelset

Selve indretningen af badeværelset kan gøre meget ved det samlede udtryk. Hvis du gerne vil gøre badeværelset til et mere hyggeligt sted at være, kan du med forskellige former for interiør skabe en hyggelig stemning. Har du et stort badeværelse, kan du med fordel placere et møbel i dit badeværelse. Hvis det kniber med pladsen, kan enkelte små genstande også skabe en hyggelig stemning.

Indret fx badet med små lys og friske blomster, eller brug et spejl af ældre dato i stedet for det klassiske badeværelsesspejl. Find et tandkrus og en sæbebeholder, som passer til den stil og det udtryk, du gerne vil skabe med indretningen af dit badeværelse.

Søg inspiration, inden du vælger

Det er en god ide at søge masser af inspiration, inden man beslutter sig for, hvilket badeværelset boligen skal indrettes med. Flere producenter og leverandører har udstillinger af forskellige bade i deres butikker, hvor du ligeledes kan spørge dygtige konsulenter til råds, hvis du er i tvivl om, hvilket design du skal vælge, hvilken indretning af badeværelset du skal følge etc.

Hos HTH finder du blandt andet et stort udvalg af forskellige badeværelsesdesign, hvor funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd, og priserne er overkommelige. Hvad enten du skal have lavet et stort eller lille badeværelse, har HTH flotte løsninger til enhver stil og ethvert behov.

Find alt lige fra indretning af badeværelset i klassisk stil til det mere moderne badeværelse, lige fra enkle og neutrale farver til de mere farverige detaljer.