Hordan energioptimeres et hus?

?

Først og fremmest vil energioptimerende renoveringer i dit hjem betyde, at du hver eneste måned har mulighed for at spare penge på varmeregningen. Det kan man komme til på flere forskellige måder. Det kan blandt andet være ved installation af en varmepumpe i hjemmet, eller det kan være ved andre løsninger som eksempelvis at få lavet ny isolering i ens hjem eller lignende.

?

Uanset hvilken løsning du umiddelbart er mest til, vil der være rigtig god mulighed for, at du kan få en hjælpende hånd rent økonomisk til at få udført de ønskede energibesparelser, du gerne vil have lavet i dit hjem. Uanset om du godt kunne tænke dig at få ny isolering, eller du gerne vil have installeret en varmepumpe i dit hjem, vil dette være medvirkende til at reducere dit energiforbrug, og det kan være en meget stor økonomisk fordel.

?

Energioptimering kan blandt andet omfatte:

  • Opsætning af solcelleanlæg

  • Opsætning af solfangere

  • Installation af varmepumpeanlæg

  • Isoleringer af enhver art

  • Udskiftning af fyr

?

Når du vælger at få udført en af ovenstående ting, vil der være gode muligheder for at få økonomisk støtte til netop dette.

Tilskud gives til energioptimering af din bolig

Hvis du er fast besluttet på, at du gerne vil have lavet en energioptimering af din bolig, så er dette en af de ting, som du kan få et tilskud til. Det kan være en rigtig god idé at få lavet sig en løsning, som giver en mulighed for at få et tilskud, for det kan nemlig betyde, at det kan være en rigtig god forretning at få lavet energioptimering af ens bolig.

?

Det tilskud, som du kan få ved at lave energioptimeringer, er forholdsvis stort, og det kan gøre det til en rigtig god forretning at få lavet en energibesparende løsning i dit hjem.

?

Det helt konkrete beløb du vil få vil afhænge af, hvor omfattende en energioptimering, du ønsker at få lavet af din bolig. Tilskuddet bliver udbetalt af Energikøb.dk, og beløbets størrelse vil være varierende samt fastsat efter hvor stor en energireducering, du vil få. Der udbetales flere penge til dig, jo mere energi du kommer til at spare.

Hvad bør jeg gøre, hvis jeg skal have lavet en energioptimering af boligen, og jeg gerne vil have et godt tilskud til dette?

Først bør du få taget kontakt til en håndværker. Håndværkeren kan tage en faglig vurdering af, hvad du helt konkret vil have af muligheder for at energioptimere din bolig. Samtidig vil håndværkeren også kunne give dig et prisoverslag på, hvor meget det vil komme til at koste dig at få lavet det pågældende stykke arbejde, som du skal have udført.

?

Når du har fået snakket med din håndværker omkring mulighederne, og du har en idé om, hvor meget det vil komme til at koste dig, kan du efterfølgende ansøge hos et energiselskab om at få et tilskud. Hvis du skal finde dig det bedste sted at ansøge, så vil det være en meget stor fordel, at du går ind på Energikøb.dk. Herinde vil der nemlig være rigtig gode muligheder for at finde frem til det bedste sted at ansøge om et tilskud.

?

Hvis du benytter dig af hjemmesiden i forbindelse med at du skal indsende din ansøgning om tilskud til et energiselskab, vil der være mulighed for at finde netop det energiselskab, der kan give dig mest i tilskud. Det kan nemlig godt være meget varierende satser, der kan blive givet hos de mange forskellige energiselskaber, og derfor er det helt klart også en rigtig god idé, at man sørger for at få set sig godt for, så man får ansøgt et af de steder, hvor man kan være sikker på, at man får det bedste tilskud.