Trykprøvning af nybyggeri

Få foretaget en trykprøvning

En trykprøvning gør det muligt at identificere utætheder i bygningen, inden den bliver færdiggjort. Metoden anvendes specielt i forbindelse med opførelsen af nybyggeri af bygninger, boliger og andre projekter. Formålet er at være på forkant med utætheder, såldes de kan repareres, mens de er tilgængelige.

Bygningskonsulenten.dk er specialist 

Hos bygningskonsulenten.dk tilbyder de trykprøvning/blowerdoor test og tæthedstest i hele Danmark. Med mange års erfaring er kunden altid garanteret et tilfredsstillende resultat, der holder i mange år frem.

Uanset antallet af kvadratmeter, der er tale om, så står Bygningskonsulenten.dk til rådighed med dets ekspertise på området, således kunden ender med et minimalt varmeforbrug.

En fortrykprøvning er din forsikring

En trykprøvning bliver udført, efter byggeriet er afsluttet. Det vil sige, at de fleste elementer er monteret, og eventuelle utætheder er sværere at komme ind til. Derfor anbefaler bygningskonsulenten.dk altid at få foretaget en fortryksprøvning.

En fortryksprøvning udføres inden byggeriet er færdigt. Det vil sige, at det her er muligt at udrette eventuelle utætheder, inden vægbeklædning og inventar monteres.

Med en fortrykprøvning undgår man større omkostninger, der opstår ved at demontere inventar for at udbedre utæthederne.