Hjælp, vi skal bygge om!

Alle, der har prøvet at købe et hus af ældre dato, ved, at det kræver meget tid at skulle bygge om eller renovere sin nye bolig. I disse tider, hvor langt de færreste har råd til at betale dobbelt husleje, kan det være nødvendigt at skulle bo i sit hus, imens det er under ombygning. Dette kan i mange tilfælde kræve en del koordinering, blandt andet kan det give udfordringer i forhold til opbevaring af boligens møbler, interiør mv. En container kan være løsningen.

Midlertidig opbevaring

Opmagasinering af boligens møbler og andet interiør kan være en fordel, hvis du og familien har akut pladsmangel eller står uden tag over hovedet i en længere eller kortere periode. Der findes flere forskellige muligheder for opmagasinering af familiens møbler og andre ejendele afhængig af den enkeltes behov.

Det kan derfor være en god idé at danne sig et overblik over, hvor meget ekstra plads man har brug for, når man skal finde en passende løsning til opmagasinering.

Mobil og fleksibel løsning

For rigtig mange kan det være en fordel at have mulighed for opmagasinering hjemme på egen bopæl, da man på den måde har adgang til sine ejendele under hele ombygningen, og dermed løbende kan skifte sin opmagasinering ud, alt efter hvor langt man er nået med sit byggeri.

Ønsker man en fleksibel løsning som ovenstående, kan man med fordel leje en container til opbevaring af sine ejendele. De containere, man kan leje til opmagasinering, er indrettet til at skulle huse personlige ejendele, og der er derfor taget højde for et godt indeklima i containeren, så møbler og andre personlige ting ikke tager skade under opmagasineringen.

Prisen?

Lige så mange muligheder, der findes inden for opmagasinering, lige så mange prisklasser findes der. Ønsker man en mobil og fleksibel løsning, hvor man får leveret en container som ekstra lagerplads, afhænger prisen både af størrelsen på containeren, og af hvor den skal leveres.

?

Herudover afhænger prisen naturligvis også af, hvor lang en periode der er behov for at bruge containeren til opbevaring. Man kan finde mange gode tilbud på billig og fleksibel opbevaring hos BILLIG-OPBEVARING, hvor du også har mulighed for at vælge at have containeren opbevaret på et depot, hvis du ikke selv har plads til containeren på din bopæl.