Efterisolering

.

Den isolering der giver størst effekt er i hulmuren, så er den uisoleret eller er isoleringen måske sunket sammen er det en god ide at starte der. Med en termografi gennemgang kan du få et billede af hvor godt murren er isoleret og så tage stilling derfra evt i samråd med en isolatør.

Hulmursisolering foregår ved at puste isoleringsmaterilae ind gennem små huller der dores i fugerne strategiske steder på muren, når arbejdet er færdigt lukkes hullerne og man kan stort set ikke se der er foregået noget. Loftisolering er typisk en større sprøjte man bruger og med den pumper papiruld ind på loftet. fordelen ved denne for m for isolering er at den kan komme ned i alle revner og sprækker så der ingen kuldebroer bliver tilbage.

?

Hvor meget kan man spare? Alt afhængig af hvilken stand din nuværende isolering er i ligger besåparelsen fra ca. 25 til 40 % af din opvarmningsforbrug. Det kan derfor beløbe sigetil rigtig mange penge i løbet af nogle år. En efterisolering kan typisk betale sig hjem efter kun 2 til 3 år. Så er der lidt koldt hos dig om vinteren er det måske nu du skal i gang. Du kan se et af firmaerne der udfører efterisolering her og læse lidt mere om fordelene