Få dit tag til at holde mange år endnu med en algebehandling

Alle kender til, at tag bliver angrebet af begroninger og efterlader det med et grimt, grønt skær. Er taget allerede angrebet af begroninger eller grimme belægninger, kan det dog stadig reddes, da en algebehandling både forebygger og nedbryder. Hvis man derimod bare lader stå til, vil dette begynde at nedbryde taget. Undgå dette med en algebehandling, og forlæng dit tags levetid og udseende.

?

Bliv fri for alger på taget uden besvær med en algerens af tag

En algebehandling forebygger alger og mos på taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå både kønnere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind. Når taget algebehandles forlænger du tagets levetid, dels fordi mos og alger ikke kan gro, men også fordi du ved en grundig algebehandling samtidig opdager eventuelle fejl og skader på taget i god tid. Algebehandlingen består af en oversprøjtning af algefjerner på taget med et algebekæmpende middel. Det beskytter taget mod alger og mos, som ellers vil være årsag til hurtigere nedbrydning af tagets overflade.

?

Algebehandling af tag giver taget en længere levetid

Algerens af tag giver et pænt og stærkt tag. En grundig algebehandling af dit tag gør at du opdager fejl og mangler i god tid. Med en god vedligeholdelse og algebehandling af dit tag mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske udgifter til at afhjælpe skader på taget. Samtidig får du et pænere og sundere tag. Ved algebehandling og vedligehold af dit tag undgår du at skulle skifte taget ud før tid. Det er godt for både miljøet og din økonomi. Algebehandlingen foregår altid nede fra jorden med en lang lanse. Dette er den bedste måde at algebehandle på, og du undgår derved også eventuelle ødelagte tagsten ved færdsel på taget. Enkelte gange kan det dog være nødvendigt at udføre arbejdet oppefra grundet højde eller særlige tagkonstruktioner. En algerens væske sprøjtes på taget, og nedbryder sporer og mikroorganismer. Efter endt behandling, vil der typisk gå fra 2-10 måneder, før den fulde effekt kan ses. Algebehandling af taget er effektiv og skånsom tagrenovering og forebygger tagproblemer Dit tag ser ud som nyt igen efter algefjerner har behandlet taget En algebehandling af taget er en klar fordel, hvis du f.eks. på et senere tidspunkt skal sælge dit hus. Et tags udseende kan betyde meget. Hvis det skriger ‘arbejde’ kan det skræmme potentielle købere væk allerede ved havelågen. Med algerens får du mulighed for at vise hvor flot dit hus kan stå. Algefjerner er ikke skadeligt for hverken tag eller eventuelle vinduer og lignende.

?

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling En algerensning er ikke en kæmpe udgiftspost på budgettet men giver mening i forhold til tagets fremtid. Holdbarheden øges og levetiden forlænges. Det er derfor noget der kan mærkes, hvis det ikke bliver gjort. Både på taget og i pengepungen.