Trægulve og behandling

Noget af det vigtigste i dit hus er gulvet. Trægulv er det bedste og sikre valg, når du tænker på et sundt og godt indeklima. Dette skyldes, at træ, selv om det nu er blevet til gulv i dit hus, er et levende materiale – dette indvirker i at det “arbejder” sammen med luft og fugtigheden og dette hjælper på indeklimaet i boligen.

?

Trægulv – Det sikre valg

Trægulve er derfor det sikre valg til din bolig og det kræver et minimum af vedligeholdelse. Dog vil en ugentlig støvsugning med efterfølgende gulvvask være en god idé. Det er vigtig at støvsuge først, så undgår du nemlig mange skrammer og ridser i gulvet fra eventuelle sten, der er ført ind i huset via sko.

?

Har dit gulv fået skader

Har dit gulv fået skader, ringer du til et gulvservice firma. Gulvservice firmaet kender til alle trægulve og deres behandling, men ikke nok med det, der er også penge at spare. Vælger du selv at forsøge med en Gulvafslibning eller Gulvafhøvling, vil det i mange tilfælde være en dyrere løsning, da slibepapir er ret dyrt og efterbehandlings produkterne er til en anden pris. Og tit får gulvet slibeskaderheraf. Derfor vil det altid være en fornuftig idé at kontakte et velrenommeret Gulvservice firma.

?

Valg af Gulvservice Firma

Inden du udvælger et gulvservicefirma vil det være en god idé at besøge firmaets hjemmeside og så vælge et firma med god erfaring. Det vil sikre dig en bedre rådgivning i valget af gulvbehandling og det; at det er håndværkere med en hvis erfaring inden for faget. De fleste gulvservicefirmaer giver også gerne et tilbud, så du har noget at forholde dig til.

?