En god gulvservice begynder ved netto-gulve.dk

Netto-Gulve.dk er valget såfremt du har brug for en gulvrenovering. Med Store gulvslibemaskiner og mindre ditto fjernes den gamle overflade så der kan pålægges en ny. Det kan gøres som gør-det-selv mand eller ved at hyre en professionel. Der er forskel på den tid det tager at udføre gulvarbejdet, men sandelig også på kvaliteten af det afslebne.

En fagmand kan

Når endelig der skal udføres et stykke gulvarbejde, så kan du med fordel benytte dig af Netto-Gulve.dk. Her er kompetencen samlet i et gulvhus med gulvgalleri, gulvværksted og gulvsnedkeri.

Gulvafslibning

Gulvafslibning udføres som en alternativ måde til udskiftning af hele gulvet. Med en gulvafslibning opfrisker, eller reparerer man slidte og gamle gulve. Gulvafslibning er tilstrækkeligt på de fleste gulve når de skal gøres i stand. Med en gulvafslibning får man et pænt og jævnt gulv fri for ridser og misfarvninger.

Nyhed indenfor gulvrenovering

Indfarvning af træ og trægulve er hele klart en mulighed, hvor du får mange muligheder for overfladebehandling. Hvad siger du for eksempel til et rødt eller grønt trægulv? Efter gulvafslibning lakeres gulvet 2 til 3 gange alt efter ønske og behov. For at opnå det bedste resultat, anbefales der at man efter gulvafslibning behandler gulvet med 3x lak for at give gulvet et langt levetid og for at opnå en jævn, flot og stærk overflade.

?