Sådan kan du spare 30% på tømrer arbejde

Har du brug for en seriøs tømrermester i nærheden af dig? Det er ofte træls at få kontakt med en tømrermester i fx Århus. For hvordan kan du stole på om tømrermesteren er i stand til at løse opgaven tilfredsstillende til den forventede pris? Vil du være tryg ved, at tømreren du antager, er erfaren og evner at afslutte opgaven, bør man få flere tilbud. Ved at indhente tilbud fra 3 tømrermestre opnår du et godt overblik, så du kan have tillid til, at den pris, du betaler er den rigtige. Som bekendt gælder det, at pris og kvalitet hænger sammen.

Når du har fået en række friske tilbud fra seriøse tømrermestre, skal du aftale at møde op så I kan tale om problemet i detaljer og tømreren kan skabe sig et overblik over problemets omfang. På denne måde kan du få et skræddersyet tilbud og samtidig opbygge et forhold til den aktuelle tømrer. Denne samtale er ligeledes en glimrende mulighed til at diskutere løsninger, materialevalg med mere.

?

Når du skal til at vælge imellem de modtagne tilbud så check, at alle udgifter er inkluderet og aftalt. Det er ligeledes klogt at tjekke tømrernes referencer – husk dog at være opmærksom på, at virksomhederne i Midtjylland på deres hjemmesider kun offentliggør de gode anbefalinger og skjuler de dårlige.