Collager udsmykning til hjemmet!

Udsmykning til ens vægge i hjemmet kan være en dyr fornøjelse. Malerier kan være dyre og koster som regel en bondegård. Hvis du derfor går op i din boligindretning, skulle du overveje din egen personlige collage til dit hjem. Der er måske mange af jer som tænker; ‘Hvad er en collage?’ En collage er en slags printet lærred, som er designet og udtænkt udfra dine idéer og fotos f.eks. De kreative designere udarbejder derefter en skitse, som er baseret på dine ønsker og behov. Det kan f.eks. være et maleri af din familie, designet på en helt specielt måde, som forhåbentlig lever op til dine krav.

Illux fremstiller disse collager i deres egne produktionsfaciliteter og arbejder kun med de bedste materialer. Du får dermed den højeste garanti og vigtigst af alt, mest for pengene. Desuden er Illux’s collagere ufattelig holdbare, så du vil få glæde af dem i rigtig mange år. De falmer desuden heller ikke i sollys, samt er de vandtætte så du nemt kan rengøre dem, uden problemer.

Hvis du derfor er på jagt efter et frisk pust til dine vægge i din stue, dit soveværelse eller noget helt tredje, så kig forbi Illux og hør, hvad de har at tilbyde. Det koster ikke noget at spørge,