Interieur & Design

3 strategier til at udleve din boligdrøm

Det er lidt af en slagmark, når man beslutter sig for at indrette sin bolig. Der er over 10.000 forskellige køkkenelementer, og det er bare i IKEA! Det er svært at tage valg med alle de muligheder. Tit oplever jeg, at man ender i et inkonsistent kompromis, hvor de store butikker har tilbudt lidt forskelligt, og man har ikke selv haft en klar ide om, hvad man egentlig ønskede. Det resulterer i nogle halvhjertede løsninger. Jeg har mere end 30 års erfaring med indretning, hvorfor jeg har oplevet det her problem en del gange. Jeg vil gerne dele 3 af de strategier, som jeg har oplevet kan hjælpe på problemet.

1.  Læg en plan inden du tager afsted. Sæt dig sammen med dine bofæller og læg en plan. Du ville aldrig se en masse håndværkere stå og vente på en plan. De modtager en plan, inden de går på arbejde. Find ud af hvordan jeres hjem skal se ud. Tænk over stemningen, stilen, møblerne og kunsten. Start med nogle overordnede ønsker som stilart – moderne, traditionelt eller mere afslappet. Tænk derefter over de mere konkrete beslutninger som budget og hvilke møbler, der skal stå hvor.

2. Undersøg hvilke butikker, der kan tilfredsstille dine behov. Hvis du har et budget på 100.000 kr  til et hjem på 200 kvadratmeter, bliver det svært at indrette med designermøbler. Der er imidlertid en masse løsninger, der kan komme tæt på. Hvis dit budget er mellem til højt kan du med fordel tage forbi mit showroom på Hovedgaden 2 i Birkerød. Her har vi lækre møbler og kunst, der spænder over flere priskategorier.

3. Lad vær at køb det hele på en gang. Når man står i butikken, er det her nok det sværeste skridt. Uanset hvor god en plan, du har lagt, og selvom du er sikker på, at butikken er rigtig, er der en lille risiko for, at du bliver grebet af stemningen. Hvis du kan mærke, at det skal være med det samme så vær sikker på, at du kan bytte tingene. På den måde fjerner du den sidste risiko for at lave fejlkøb.

Hvis du følger den her plan, er jeg overbevist om, at du kan komme langt og undgår mange unødvendige kompromiser. Hvis det her virker helt uoverskueligt, er der stadigvæk råd at hente. Vi tilbyder personlig indretningsassistance, hvilket får nogle friske og professionelle øjne på din udfordring. Det er ikke så dyrt, som mange går og tror, og det er en service vi leverer med forståelse for, hvor personligt et hjem skal være. Du kan undersøge mulighederne nærmere på min hjemmeside www.interieur-design.dk

Med venlig hilsen

René Breck

?