Find et lækkert tøjstativ i vandrør!

Smarte tøjstativer i vandrør

Der er mange måder at opbevare sit tøj på. Mange bruger skabe og skuffer, nogle har endog et walk-in-closet. Men der er også den mulighed, at man hænger sig tøj på stativ, og her bliver mulighederne mange. Ikke mindst i forhold til kombinationer og sammensætninger.

Stativ er oplagt at bruge for den, der ikke har plads til et klædeskab, ikke har mere plads i skabet eller blot foretrækker at have sit tøj på stativ (eller måske i et walk-in-closet). Uanset grunden, kan det være både smart og klædeligt at have sit tøj hængende fremme, ligesom det kan være praktisk og overskueligt. På den måde kan man let ”bladre” i sit tøj og finde det rette – frem for at skulle lede bunker igennem i skabet.

Der findes mange forskellige former for tøjstativer – ligesom materialerne er forskellige. En af mulighederne er tøjstativer, der er lavet i vandrør. Det lyder måske lidt specielt. Men faktisk er det en genial løsning, der både er holdbar, praktisk, enkel – og smart.

 

Vandrør passer til det hele

Hvis man vælger et tøjstativ lavet i vandrør, har man et godt og holdbart produkt, der desuden passer ind i de fleste hjem. Og det skal sådan et stativ jo helst – nemlig passe ind i det hjem, hvor det skal stå. For det kommer jo til at skulle stå fremme og opbevare ens yndlingskjoler og -skjorter.

Eller jakker. Eller hvilke items man nu ønsker at have på sit nye stativ.

Og netop fordi disse stativer i vandrør er så enkle i deres designs, med et på en gang råt og roligt look, går man ikke helt galt i byen. De står ganske enkelt godt til de fleste ting og vægge – og det meste tøj. Når man samtidig har flere muligheder for farver til stativerne, er man godt hjulpet på vej. På vej til at lave en smart og stilfuld opsætning af sit stativ med klæder – der passer bedst til ens eget hjem.

 

Mange forskellige muligheder for stativer

Men det er ikke kun ved farverne, man har flere muligheder. Ser man på selve opbygningerne og

kombinationerne af tøjstativerne, er der mange forskellige måder at gøre tingene på. Og det

handler i høj grad om, hvilke behov for tøjopbevaring man gerne vil have opfyldt.

 

For eksempel kan man vælge den helt simple udgave med en enkelt stang, hvor man kan hænge jakker, skjorter og kjoler på bøjle. Men derfra kan man vælge andre versioner af samme. For eksempel en opdelt ”over- og underetage”, der kan være god, hvis man mangler plads i bredden, hvor stativet skal stå. Man kan eksempelvis også finde en kombination med en ”lang” afdeling samt en afdeling opdelt i over- og underetage. Dette giver fin lejlighed til at have lange kjoler hængende for sig – og kortere stykker tøj ved siden af.

Man kan også finde stativer, der skal fastgøres til væggen og som dermed giver et andet look og andre muligheder – også i forhold til plads. Derudover er der stativer med indbygget skohylde forneden, og der er også lavere stativer til børn.

 

Holdbare stativer til opbevaring af dit tøj

Alt i alt er der altså mange muligheder for at finde en god løsning af tøjstativer, der passer til ens behov. Og desuden kan man jo selv supplere med eksempelvis kasser, der kan stå sammen med stativet, og som derved udbygger opbevaringsmulighederne og looket.

Tøjstativer i vandrør er smarte og robuste stativer, der ikke pludselig vælter, og er derfor et fornuftigt valg. Har du lyst til at se mere på sådanne stativer, kan du tage et kig på Raw58 og lade dig inspirere. Hvordan vil dit tøj se ud på sådan en stativ?