VALG AF SOFAER – GUIDE TIL VALG AF SOFA

VALG AF SOFAER – GUIDE TIL VALG AF SOFA

Valg af sofa | Din gamle sofa er slidt, hynderne er ude af form, farven er falmet, du ønsker et nyt look og design? Der er mange gode grunde til at gå ud og købe en ny, men hvad skal du overveje, når du skal ud og investere i en ny sofa, der gerne skulle holde i mange år frem? Her kommer en lille guide til, hvordan du vælger en god sofa.

En god sofa
En god sofa skal opfylde en del krav. Sofaen skal støtte din ryg og lænd, du skal kunne sidde godt og hygge dig med venner eller familien i timevis. Selvom mange sofaer giver god støtte i lænden, så kan du altid supplere og købe ekstra puder til sofaen, så komforten bliver endnu bedre, ligesom puder kan pifte looket op og matche din indretning.

Sofaen skal gerne være solid og modstandsdygtig overfor slitage, her er det en fordel at sofaen er vaskbar og kan tåle en fugtig klud, her vil det være at foretrække en læder sofa, da denne type nemt kan tørres af i forhold til en sofa med stof betræk. Køber du en sofa med stof betræk, da sorg for at få den overflade behandlet med eventuelt Nano spray.

Tjek også størrelsen af sofaen inden dit køb, mål op i stuen eller værelset, så du ved at sofaen kan være der. Endelig skal designet og farven selvfølgelig matche dine farver i din bolig.

1. God ryg- og lænd støtte.

2. Suppler eventuelt sofaen med ekstra puder.

3. Solid konstruktion, der ikke slides så let, gerne med vaskbar overflade.

4. Størrelsen skal passe med stuen

?

5. Design og farve skal matche hjemmet.