Murerfirma i København

Murerfirmaet er et professionelt murerfirma i København. Vi udfører stortset alt inden for murerbranchen, men specielt badeværelser og facader har vi lavet rigtig meget af. Ved entrepriser hvor der kræves flere faggrupper, har vi flere samarbejdspartnere vi kan trække på.

Firmaet er placeret i Dragør på Amager. Geografisk dækker vi hele hovedstadsområdet, helt over til Roskilde, op til Farum, og ned til Køge

Fordelen ved at benytte vores service, er at vi ganske gratis kommer ud forbi dig for at kigge på projektet. Det gør vi for at kunne give den bedste mulige pris på opgaven, og for at sikre os at vi har forstået 100% hvordan du ønsker opgaven udført.

I Murerfirmaet går vi meget og i at når du får et tilbud, er det naturligvis altid uforpligtende, også selvom du har booket et gratis møde.

Priser på badeværelse

Skal du bruge en pris på nyt badeværelse, er vi nødt til at mødes for at se på opgaven først. Det er meget svært at give et bud på hvad et badeværelse koster. Det kommer meget an på om det blot er en modernisering eller opbygning af nyt badeværelse fra bunden.

Priser på vandskuring

Det er svært at give en vandskuring pris, før man har set opgaven først, men typisk koster det 300 – 400 kr. pr. kvadratmeter facade der er.