Nyt garderobeskab med plads til det hele

Det er situationen for mange af landets studerende, der mange gange bor i studiebolig, på kollegieværelse eller i en mindre lejlighed, hvor boligen skal indrettes på ganske få kvadratmeter.

Plads til støvsuger, koste mv.

Langt de fleste studieboliger indrettes, så den studerende har plads til både kontor, soveværelse og stue i ét og samme rum. Her er fuld udnyttelse af pladsen vigtig.

For at undgå at have støvsuger, gulvskrubbe mv. stående i et hjørne af rummet kan det derfor være en god idé at vælge garderobeskabe til boligen, som også kan huse diverse husholdningsartikler.

Afhængigt af pladsen, antallet af rum osv. findes der et hav af garderobeskabe, som kan passe til præcis din bolig, dit behov og din smag.

Én måde at udnytte den plads, du har til rådighed, optimalt, er at indrette boligen med et garderobeskab fra gulv til loft. På den måde er der plads til at indrette dit nye skab med hylder, bøjlestænger, rum til støvsuger og koste etc.

Gør et-værelses til to

Er du en af dem, som bor i en ét-værelses lejlighed, kan du også bruge dit garderobeskab som en rumopdeler i form af en dobbelt skabsvæg. På den måde får du både mulighed for at have skabsplads i det ene og det ”andet” rum, og afhængig af pladsen, du har til rådighed, bestemmer du dybden af din skabsvæg.

En anden løsning kunne også være at indrette garderobe som et ekstra værelse, hvor du foruden at have plads til tøj, sko, accessories mv. også kan have plads til vaskesøjlen og de andre ting, du ikke ønsker at placere i opholdsrummet.

Er man i tvivl om, hvilken type garderobeskab der passer bedst til ens bolig, kan man med fordel besøge en HTH-forhandler, hvor der er masser af inspiration at hente. Her kan man desuden få gode råd og vejledning af dygtige konsulenter.