Privatalarm – Få et komplet system fra Falck

Ifølge undersøgelser fra Dansk Statistik, er der sket en voldsom stigning i indbrud i private hjem i løbet af de seneste år. Det vil sige, at flere og flere får en meget ubehagelig oplevelse, når de kommer ind af døren og opdager, at de er blevet besøgt af uindbudte gæster!

Det er ikke svært at forestille sig, hvor ubehagelig en fornemmelse det må være! Følelsen af at der har været fremmede inde i dit hjem, og at alle dine personlige ejendele, fx fjernsyn, computer, kunst og møbler, er væk!

Fordi dette scenarie bliver en realitet for et stigende antal mennesker, er det på tide, at du installerer et alarmsystem, der beskytter dig mod indbrud.

Nu tænker du måske ”det sker ikke for mig”, og ”det er meget dyrt og besværligt at installere en privatalarm”. Her er svaret: det kan sagtens ske for dig – til gengæld er det hverken dyrt eller besværligt at installere en privatalarm.

Falck installerer en privatalarm til dig på ca. to timer. Når privatalarmen er oprettet og installeret, skal du blot betale et løbende abonnementsbeløb.

Når du vælger at få en privatalarm fra Falck, kan du nemt styre alarmsystemet med via sms eller ved hjælp af en fjernbetjening.