Skal du sælge din bolig så opfrisk dine trægulve

Forny dine trægulv med gulvafslibning

?

På gulvabc.dk kan du læse hvordan du med fordel kan opfriske boligens gamle og slidte trægulv så de bliver som nye. Der er ikke noget så vigtigt som førstehåndsindtrykket når en bolig skal sælges og det er her gulvabc kommer ind i billedet. Med en gulvafslibning kan trægulve bringes tilbage til det oprindelige udseende med en ny gulvbehandling. Det er også muligt at tilføre en ny behandling eller ny farve.

?

Typer af gulvbehandling

?

Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Vi kan blandt andet foreslå:

?

Ludbehandling

Oliebehandling

Lakering

Sæbebehandling

Voksbehandling

?

eller måske en efterbehandling med hvidpigment. Her findes der 3 forskellige muligheder, blandt andet:

?

Hvid olie

Hvid lak

Hvid lud

?

Billige gulvafslibning priser

?

Uanset hvor i landet du bor, så kan du få en gulvafslibning udført til en absolut fornuftig pris. Men en gulvafslibning i København er den billigste løsning idet konkurrencen her er den skarpeste. Der finde næsten en gulvman på hvert et gadehjørne og derfor er de mange lejligheder på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og City godt dækket ind. Men det sted i København hvor der er fleste gulvfirmaer er sjovt nok på Amager og Frederiksberg.

?

Gulvabc er et gulv leksikon

?

Ønsker du info eller inspiration til en renovering af dine trægulve, så kan det klart anbefales at anvende gulvabc.dk. Her får du oplysninger om alt vedrørende træ og trægulve. Herunder oplysninger og viden om rengøring, pleje og vedligeholdelse.