Sneuniverset – Et univers af sne

Sneuniverset er en blogportal, der handler om sne og snerydning alle årets 365 dage. Bloggen hører under virksomheden ved navn Snevagten, der drives af Christoffer Gade. Sneuniverset er din genvej til sne hele året rundt, og på bloggen får du således  et unikt indblik i snerydningsbranchen.  

Sneuniverset uploader en ny tilføjelse til videobloggen hver uge, 52 uger om året. Det kan godt være, at det sjældent sner mere end 2-3 måneder om året, men vi er forberedte alle årets 365 dage. 

Når du har besøgt vores blog, får du måske lyst til at kontakte Snevagten for at starte et samarbejde om snerydning for din virksomhed eller for dig som privatperson. Hos Snevagten A/S tilbyder vi professionel saltning og snerydning, og du kan til hver en tid ringe på 38 71 17 00 for et modtage et uforpligtende tilbud. 

Snevagten tilbyder snerydning i hele landet, både i Hovedstaden, på Fyn, i Jylland og på Bornholm. Ring til os når du har brug for en professionel samarbejdspartner til snerydning, og hold dig opdateret på Christoffer Gades arbejde på videbloggen, Sneuniverset.dk, alle årets 365 dage.