7 Card Stud Poker Regler

Normal 0 false false false EN-GB X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
text-autospace:ideograph-other;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ansi-language:DA;
mso-fareast-language:EN-US;}

7 Card Stud Poker Regler– Kom Godt i Gang Med at Spille 7 Card Stud

7 Card Stud er en underholdende form for Stud poker hvor spillere bliver tildelt en blanding af skjulte, Hole, kort og kort med forsiden opad. Før Texas Hold’em nåede sin ekstreme popularitet var 7 Card Stud et af de mest kendte former for poker.

7 Card Stud Struktur

Hver spiller betaler en Ante før der uddeles kort. Denne Ante er en procentdel af maksimumindsatsen og fastsættes i forvejen

7 Card Stud Regler

1. Efter alle Antes er betalte bliver der uddelt 2 kort med forsiden nedad til hver spiller samt et med forsiden opad. Spilleren med det lavest kort med forsiden opad skal betale en tvungen indsats, kaldet Bring-in.

Denne første tvungne indsats er fastsat på forhånd, ligesom Ante’en. Hver spiller til venstre for Bring-in spilleren kan herefter vælge Call, Raise eller Fold. Denne første byderunde kaldes Third Street.

2. Runden efter Third Street hedder Fourth Street. Hver spiller bliver tildelt endnu et kort med forsiden opad. Den følgende byderunde startes af den spiller der har den højeste hånd på bordet, altså de kort alle spillere kan se. Denne spiller kan enten Checke eller Bette. Hver spiller til venstre for denne spiller kan herefter gøre det samme. Ofte kan en spiller betale dobbelt indsats hvis de to kort med forsiden opad er et par.

3. Fifth Street forgår ligesom Fourth Street- endnu et kort med forsiden opad bliver uddelt til hver spiller og en byderunde begyndes med den højeste synlige hånd. Ved Fifth Street fordobles indsatsten.

4. Sixth og Seventh Street forgår på samme måde- endnu et kort med forsiden nedad for hver runde og dobbelte indsatser.

5. Når alle indsatser er gjort vender Agressoren, som er den sidste spiller til at Bette eller Raise, sine 2 skjulte kort med forsiden nedad så hele bordet kan se dem. I tilfælde af at der blev satset i den sidste runde er det spilleren der har den højeste hånd i kort med forsiden opad, altså de to kort der har været på bordet siden Fourth Street der starter. Derefter vender spillere til venstre én for én deres kort, og kan enten vende deres kort og vise dem til bordet eller kaste hånden fra sig hvis de er slåede.

Spilleren med de 5 bedste kort vinder. Alle 7 kort uddelt til spilleren kan bruges til at bygge den bedste hånd.