Høre med til sommeren

Når det er gået hen og blevet forår eller endda sommer, kommer der en hel masse irriterende insekter frem, som rigtig mange af os slet ikke kan lide. En af de allerværste er hvepse, som man nærmest bare ikke kan undgå, for de bliver tiltrukket af noget med sukker i. Mange ser dem som skadedyr som man helst vil af med, så hurtigt man kan. Ulempen ved dem, er også at de er utrolig aggressive og der skal ikke meget til de stikker en. Netop et stik fra hvepse gør rigtig meget ondt og nogle er endda allergisk over for dem.

Derfor skal man helst ikke prøve at fjerne dem selv, men få nogle skadedyrs bekæmper ud og fjerne dem, da de er de eneste der ved hvor det skal gøres rigtig. For prøver man selv og det går galt, kan det ende med at alle de hvepse angriber en og det er livsfarligt. Når de netop angriber i flok, skal man skynde sig at komme væk fra dem, et sted de ikke kan komme. Med mange stik fra hvepse er man i livsfare og man skal på sygehuset med det samme.

Børn der leger uden for, tænker ikke altid over at hvepse kan være farlige og kommer nem til at forstyrre deres hvepsebo. Så steder de leger skal man sørge for der ikke er det i nærheden, det er også mere alvorligt for et barn at blive stukket. Faktisk gør det jo rigtig ondt at blive stukket af dem og for børn der bliver det, er det en rigtig dårlig oplevelse og de bliver meget kede af det. Insekter som hvepse gør ikke ret meget gavn i naturen og er betegnet som skadedyr og de må fjernes lige meget hvad.

På den måde, er der slet ikke nogle restriktioner på, at kun nogle bestemte perioder af året er det fredet, for de må fjernes altid. Kan man ikke lige få fat i nogle skadedyrs bekæmper, kan rigtig mange biavlere fjerner dem for en, relativt hurtigt. De har masser erfaring med det og gør det tit.

?