Hastighedsgaranti med Waoo! Fibernet

Hastighedsgaranti med Waoo! Fibernet

De fleste har prøvet at sidde foran computeren og ærgret sig gul og grøn over deres internetforbindelse. Det er til stor gene og giver unødige frustrationer med et ustabilt og langsomt internet.

Men forestil dig blot, hvor meget tid og hvor mange unødige frustrationer du ville spare, hvis du havde lynhurtigt internet, hvor hastigheden ikke var begrænset af et hav af forskellige faktorer, men hvor du altid havde et stabilt og hurtigt internet.

Spil online, imens Tv’et kører

Tilhører du gruppen, som elsker at bruge flere timer foran computeren og spille med dine venner, kender du sikkert også til situationen, hvor spillet pludselig afbrydes, fordi du har svigtende internetforbindelse, måske fordi dit TV kører i baggrunden.

Eller du sidder måske sommetider og arbejder hjemmefra og oplever problemer med at uploade og downloade filer, som du skal dele med dine kolleger. Der findes et hav af situationer, hvor mange danskere i hverdagen oplever problemer med deres internetforbindelse.

Fibernet er fremtidens internet

For at få et mere glidningsfrit internet kan det sagtens betale sig at skifte sin gamle bredbåndsforbindelse ud med fibernet. Fibernet giver hurtigt internet uden udsving og har ingen hastighedsbegrænsninger som en almindelig bredbåndsforbindelse.

Da fibernettet desuden er konstrueret helt anderledes end almindeligt bredbånd, er du desuden garanteret lynhurtigt internet, hvor dataene flyder frit i langt større udstrækning end ved de traditionelle kobbernet-forbindelser, som almindelig bredbånd benytter sig af.

?

Der er derfor ikke nogen grund til ikke at skifte bredbåndsforbindelsen ud med fibernet. Hos Waoo! kan du få internet, telefoni og TV – alt sammen over fibernet, så du får hurtigt internet og undgår ustabilitet og svækket hastighed på din internetforbindelse. Samtidig får du ingen knas på telefonlinjerne og er sikret et godt og klart TV-signal, hvor både lyd og billede er i virkelig god, digital kvalitet.