Nu skal jeg have noget søgemaskineoptimering til min hjemmeside

Nu har jeg endeligt fået min hjemmeside gjort færdig og sidste step er, at jeg skal have lavet noget

Søgemaskineoptimering på den. Inden jeg fik lavet siden, sørgede jeg for, at den blev lagt op på et CMS system, hvor jeg kunne gå ind og lave ændringer i sidernes titler, meta descriptions og indsætte keywords. Det har jeg læst at, der er vigtigt, når man skal have lavet SEO på sin side.

Der er mange firmaer, som laver søgeoptimering og det er lidt en jungle i forhold til hvilket firma jeg skal give opgaven. Jeg kan jo bare søge på søgeoptimering, SEO, eller Google optimering og så må et af de firmaer, som ranker højest jo være gode til det. Jeg kunne forestille mig, at der er rimelig hård konkurrence på disse søgeord blandt online marketing bureauer.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med at man er den bedste, bare fordi man ligger nummer et på søgeordet søgeoptimering. Det er dog i mine øjne, en god indikator på, at man, hvis man bliver blandt de 4-5 første, får nogle af de bedste til at lave arbejdet. For et online marketing bureau kan det da næsten ikke være bedre reklame, end at ligge nummer et på SEO søgeord.

Jeg skal i hvert fald have indhentet nogle tilbud på søgeoptimering og jeg tror ikke der er grund til at skrive til flere end de første 4 firmaer, som ligger i toppen af Google. Så må de slås om hvem der kan give det bedste tilbud. Det behøver ikke at være det billigste firma. Det skal bare være det firma, som jeg vurderer der bedst kan løfte opgaven med min side, for jeg har sat en stor del af marketingbudgettet af til SEO.