Online fax service vs. traditionel fax afsendelse

?

Den online fax service som Popfax tilbyder er en internet fax til både individuelle professionelle (SMEs og SoHos) og samarbejdskunder som får mødt deres behov for fax afsendelse med vores outsource løsninger. Få gavn af en internet fax service tilgængelig 24/7.

?

I vores tid med papirløse kontorer og elektronisk kommunikation er det måske ved at være at være på tide at den traditionelle papir-og-blæk faxmaskine går på pension. Men fax forsendelse er stadig en essentiel del af enhver forretning. E-mailen kan ikke fuldt ud erstatte en fax service da fax fortsætter med at blive brugt over telefonnetværket af mange institutioner, specielt i public relations. Af lovmæssige årsager kræves der ofte fax afsendelse af dokumenter med håndskreven underskrift

Den internet fax teknologi som Popfax.com bruger er meget hurtigere end traditionel fax servicer, den sparer tid og øger din produktivitet, og er meget mere mobil end faxmaskiner. Med Popfax kan du faxe online overalt og når som helst fra en PC, tablet el. smartphone.

Send & Modtag faxer online:

Boost dit firmas effektivitet og gør livet lettere med vores ’Send & Modtag pakke’.

· Send og modtag online faxer fra hvor som helst du har internet adgang;

· Få et dedikeret lokalt faxnummer;

· Brug din online fax konto, e-mail el. mobile enhed til at sende og modtage faxer samt styre online fax lagring og kontakter;

· Nyd gratis og ubegrænset online fax modtagelse;

· Overfør dit eksisterende faxnummer til Popfax (Frankrig, Spanien, USA);

· Gør din online fax afsendelse mere professionel med en skræddersyet forside;

· Underskriv dokumenter, scan og fax dem ud til dine kunder, både til dem der bruger analoge faxmaskiner el. Ipads samtidig;

· Få gavn af alle mulighederne for fax produktivitet: Mail til fax, personlig fax afsendelse, registreret fax, voice mail, OCR i alle modtagende faxer, osv.

· Popfax online fax service sikrer dig at dine dokumenter sendes og modtages uden problemer el. fejl og giver dig besked om fax afleveringer. Med Popfax undgår du fejl og løber ikke tør for papir.

’Send og modtag pakken’ er den perfekte løsning for alle forretninger og tillader dig at modtage og svare på fax beskeder 24 timer i døgnet hele året rundt og giver dig de bedste tilgængelige priser.

Send og Modtag pakker

(et lokalt faxnummer)

· 1 års abonnement for 49,99 EUR inklusiv 50siders* sendekredit

· 3 måneders abonnement for 18,99 EUR inklusiv 20 siders* sendekredit.

* Du kan udvide din konto til ubestemt tid og tilføje ubegrænset sendekredit.

** Online fax service sende tariffer afhænger af destinationen og varigheden af forsendelsen. Forsendelser der varer over 1 minut koster det samme som flere sider. Sider pr. pakke svarer til at sende til 0.05EUR pr. side.

Send kun faxer online:

Spar penge og gør din fax kommunikation mere effektiv med ’Send Kun pakken’.

· Send faxer verden over, når som helst og hvor som helst fra din online fax konto, e-mail kunder el. din smartphone til den unikke pris af 0.05 EUR/side til de fleste destinationer;

· Send online faxer til en el. flere destinationer samtidig ved kun et par få klik;

· Bliv informeret med e-mail ved hver online fax transmission;

· Brug vores online fax funktioner der er inkluderet gratis for at gøre din fax forsendelse mere professionel: mail til fax, forside, personlig fax forsendelse, osv.

·