Få mere ud af dit abonnement

Der er bestemt ikke mangel på teleselskaber eller forskellige typer af abonnementer, og der findes hundredvis, hvis man tæller alle de forskellige løsninger med, og de fleste selskaber har langt over en håndfuld forskellige løsninger. Med andre ord er der stort set noget hvor en hver smag, når det kommer til abonnementer.

Teleselskaber vil skille sig ud

Det er der færreste der har et specielt forhold til de forskellige teleselskaber, og derfor kan det også være svært for dem at skille sig ud fra mængden af de andre. Det kan ikke gøres på minutter og gigabyte data, der skal mere til.

Det er også en af grundene til at mange selskaber er begyndt at have mange andre tiltag. Hos flere af de store selskaber følger der ting som HBO, Netflix, Spotify, Tidal eller lignende med, når man tegner et abonnement, så man på den måde kan spare penge ved at vælge den ene udbyder frem for den anden.

Den mest brugte tjeneste er uden sammenligning musik af den ene eller anden slags. YouSee har deres egen løsning, det samme har Telmore, 3 bruger Deezer, CBB har Tidal osv osv – Sammenlign mobilabonnement med musik her.

Vi er vant til at have det hele i vores lomme, hvor der også helt skal være direkte adgang til alt fra internettet til musik, og netop derfor er der mange teleselskaber der prøver at være udbyder at alt dette.