IT support

Dansk Computerhjælp har stor erfaring med hurtig IT support. Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst din virksomheds IT problemer så hurtigt som muligt. Derfor står vores IT konsulenter klar til hurtig IT assistance, som sikrer, at jeres problem er løst så hurtigt som muligt.

Uanset hvilke former for IT opgaver, din virksomhed står overfor, er Dansk Computerhjælp rustet til at levere præcis den målrettede IT assistance, I har brug for. Vores IT konsulenter er eksperter indenfor alle former for opsætning af mailservere og printservere, reduntante backup systemer, disaster recovery planer, implementering af software løsninger og meget mere. Derfor kan vi levere optimal IT assistance på timebasis, når I har brug for det – og uanset hvilken form for IT support, I efterspørger.

Derudover leverer Dansk Computerhjælp IT assistance og IT support til opsætning af større trådløse netværk, brugersupport, båndbreddestyring til skoler, boligforeninger mm., samt en masse andre former for IT support løsninger. Efter at have taget kontakt til vores IT konsulenter, kan du regne med, at din IT support er i trygge hænder.