App udvikling myter

En af de mest fremherskende teknologier i den nuværende æra er mobilappteknologien, som blomstrer eksponentielt og værd at nævne app-teknologi hjælper virksomhederne over hele kloden med at finde deres niche.

Hvis du er en app udvikler, så finder du dig sikkert ofte beskæftige med de mange spørgsmål, der kommer fra klientens side, og særligt nogle af forespørgsler er myter relateret til mobilappteknologien, som ikke kun er basale, men som på en eller anden måde findes synlige tilstedeværelse i app udvikling marked, og forstyrrer den sunde app udviklingssynergi.

Med denne blog har vi besluttet at aflive de største app udvikling myter, så du kan få en problemfri app udvikling. Lad os se nærmere på disse myter i det nedenstående …

Myte – Apps tager et år at bygge

App udvikling sprocessen er ikke årslang proces, medmindre der er nogle ekstraordinære tilfælde, hvor apps tager længere tid, men den mere enkelte app tager ikke et år at udvikle, hvis du finder de rette samarbejdspartnere. 

En almindelig app med de grundlæggende funktionaliteter tager 4-5 uger at blive udviklet, på den anden side afhænger varigheden af ​​app udvikling stort set af antallet af funktioner og funktionalitet integreret i appen.

Myte – Enhver app udvikler kan opbygge en vellykket app

Nej det er ikke rigtigt, og du skal forstå, at ikke alle app udviklere har den nødvendige ekspertise og den tekniske fremvisning for at hjælpe dit app concept på vej til at blive et succesfuldt venture.

Der er mange app udviklere på markedet, men du skal vælge et rigtigt udviklingsfirma for at hjælpe dit drømmekoncept til at blive en realitet, da et udviklingsfirma ofte har hele pakken til pre udvikling, udvikling og markedsføring efter lancering. 

Myte – Apps er dyre

Dette er den mest almindelige myte, som fanger alles opmærksomhed og siger, at apps altid er dyre. Men det er faktisk ikke tilfældet, fordi en app ikke er en fast pakke af omkostninger, men den varierer afhængigt af antallet af funktioner og funktionaliteterne integreret i appen.

En app kan koste alt fra 400.000 DKK til 1.200.000 DKK eller meget mere afhængigt af antallet af funktioner og funktionaliteter i den.

Med den rette hjlp fra et app udvikling sfirma, ligesom Fifium, kan du få en unik app udviklet omkring dit app koncept og hjælpe din virksomhed med at lykkes og blomstre yderligere.