Øg sikkerheden på dit WordPress webiste

Hvordan øger du sikkerheden på dit WordPress website?

Der findes desværre ikke en facitliste over, hvordan man blokerer hackerangreb 100% – men der findes gode tips og tricks til hvordan du kan minimere disse angreb – og så er det helt gratis!

Det første man kan/skal gøre er, at vedligeholde sin WordPress installation. Det betyder, at man skal holde sine plugins og themes opdateret – ALTID! Ingen undtagelse.

Ovenstående er et must – og kan man ikke det – det kan være man ikke har tid til dette, så kan man købe sig til en WordPress opdaterings- eller supportaftale – oftest til en fornuftig pris.

Vil man ikke betale – og kan man finde den time om ugen til at passe sit WordPress website, så kan man også gøre andre ting for at vedligeholde sikkerheden på ens WordPress website.

Man kan aktivere tofaktorgodkendelse i WordPress. Dette opfordrer jeg stærkt til – for så er ens credentials lidt ubrugelige, hvis ikke man har adgang til personens telefon eller email.

Hvis man vil gøre det mere sikkert for ens besøgende at surfe rundt på ens side, kan man også opsætte et SSL certifikat helt gratis hos UnoEuro. Der er altså en række tiltag, som man selv kan gøre – og som er med til at styrke både sikkerheden, men også troværdigheden på ens website – og SSL er jo et must, hvis man har en webshop – så det er bare med at komme i gang.

Sidder du fast, eller har du spørgsmål til dit WordPress website, kan du få gratis hjælp til WordPress her.