Awork webbureau København

Står du og har et ny opstartet firma eller privat person og har en hjemmeside som du godt kunne tænkes blev frisket en smule op, eller du har måske slet ikke fået oprettet en endnu, så kan Awork webbureau hjælpe dig. Ring ind for at høre om dine muligheder hos Awork, eller kom forbi kontoret og få en kop kaffe, og så kan vi tage en snak omkring dit projekt, og få et uforpligtende tilbud.

Awork webbureau ligger i København, og udvikler kvalitets websites og webshops, hvor de bliver solgt som ejerløsninger. Det vil sige du har fuld råderet over hjemmesiden når den er færdigudviklet. Dette er dog først når du har været igennem hele processen, med godkendelse af design og den endelige godkendelse når siden er færdigudviklet. Derefter ejer du alt hvad der er på dit website eller webshop. Derudover er der ingen skjulte gebyrer ved en ejerløsning, du kan dog også vælge at få hostet dit website eller webshop hos Awork.

App udvikling er også en del hos Awork, og står du eller dit firma og har brug for en app, enten til brug internt blandt medarbejderne eller for at komme ud til jeres kunder, så kan Awork også stå for jeres app udvikling.  Sammen vil vi få lavet en skrædder syet app til dig eller dit firma, som passer til de behov der er, til internt brug eller kunderne, som kommer til at bruge app’en. Igennem hele app udviklingen, har du mulighed for at kunne følge med i processen, så du også kan være sikker på at den lever op til de krav specifikationer som er blevet opstillet, og at det virker som det skal.

?

Går du allerede rundt og har en website eller webshop, og ikke føler du får nok besøgende, så tag en snak med Awork for at høre om mulighederne for en SEO aftale (søgemaskineoptimering), til din forretning, og lad os sammen finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig med at komme frem på Google. Med en SEO aftale hos Awork, gennemgår vi din forretning, samt website eller webshop, og sammen vælger nogle søgeord som du og forretning skal findes på. Derefter vil du så kunne fokusere på din forretning fuldt ud, mens vi vil arbejde på at få din forretning og din website eller webshop frem på Google.