Webbureauer

Måske får du en dag brug for en hjemmeside, måske gør du ikke. Hvis du leder efter et webbureau, som skal klare en opgave for dig, så støder du sikkert på det problem, som jeg også stødte på. Der er alt for mange at vælge imellem.

Der er også rigtig mange væmmelige historier om, at folk er kommet i klemme, når de har fået bestilt webudvikling. De er kommet i klemme netop fordi, at de ikke har modtaget det, som de har betalt for. Det er desværre en ret så ubehagelig situation, og min fornemmelse er, at det har præget webbureau markedet i et stykke tid nu.

Grunden til at nogle webbureauer er præget af useriøsitet skyldes, at der er mange unge og nye mennesker der gerne vil have en del af pengene. De laver derfor en klippe-klistre løsning, som ikke har nogen værdi for os, som f.eks. køber en hjemmeside. Dem som laver det stikker af med pengene, og vi andre står tilbage med intet værdi overhovedet.

Find det bedste webbureau til webudvikling

Her er der nogle tricks, som jeg benytter, når jeg skal finde det bedste webbureau:

Start med at kigge på referencerne. Ser du nogle gode referencer, som du kender, eller finder du seriøse referencer, så er du på rette vej. Der er nemlig mange som vælger et webbureau i blinde, og tager enten en med falske referencer eller en uden referencer. Du kan bekræfte en reference ved at skrive til dem.

Den anden ting du skal kigge efter er deres service. Du kan prøve at skrive til dem, og se hvor venlige webbureauet er. På den måde får du en formodning om hvordan deres service er, så du ikke står tilbage med en hjemmeside, som du ikke ved hvad du skal gøre af. Det er altid dejligt med service og support, især hvis ikke man er teknisk erfaren.

Webudvikling bliver større

Der er ingen tvivl om at webudvikling bliver større og større, for vi bruger længere og længere tid på internettet. Det er især smartphones, som indtager aktiviteten på internettet. Så hvis du skal ud og få lavet noget webudvikling, så husk at følge de gyldne regler, som jeg allerede har nævnt. På denne måde kan du finde et webbureau, som passer til netop det du går og leder efter.