Dit ry og rygte!

?

Dit ry og rygte!

De Bosniske Serbere havde under krigen i Bosnien lukket en, for de Allierede, vigtig bjergtunnel. Forhandlingerne om at få adgang – havde ikke givet det ønskede resultat.

Og man så kun muligheden for en militær aktion, som en sidste mulighed, for at få fri passage. Men hvis tunnelen blev ødelagt under et angreb, var man ikke kommet meget videre.

Vil du vide hvad man gjorde? Selvfølgelig vil du det!

Man får tilladelse af de Bosniske Serbere til at sende en forhandler op til tunnelen for at komme med en besked. Forhandleren er en Gurkha. En Gurkha-kriger er en soldat fra en feudal bystat i bjergene i det nuværende Nepal, under Britisk kommando.

www.letsdobusiness.com

Gurkhaen fortæller, at Gurkhaerne var på plads i området, og alle forhandlinger var stoppet, og de Bosniske Serbere havde 24 timer til at pakke sammen, og pisse af – ellers ville Gurkhaerne angribe.

Hvad tror du de Bosniske Serbere gjorde?

Det fortælles, da de argentinske soldater under Falklandskrigen, hørte rygterne om at Gurkhaerne var ankommet til øen, smed de alt, hvad de havde i hænderne, sprang op af deres skyttehuller, og løb alt hvad de kunne i den modsatte retning af, hvor de troede Gurkhaerne kom fra.

· Hvad siger dine kunder om dig, til andre, når du ikke hører det?

· Hvad kunne være smart, at de sagde om dig til andre?

· Hvad skal der til, før de siger de ting, som gør alting meget nemmere?

Her kommer du gående – på gaden, og du hører svagt, en person på den anden side af gaden sige til en anden person ’’ se derover, der går Danmarks bedste Pilatesinstruktør, den bedste coache, den bedste sælger…. etc.


www.letsdobusiness.com

Og du ved bare at – det er dig de taler om!