GPS teambuilding i Århus

Et GPS teambuilding er et sjovt alternativ til traditionel teambuilding, hvor deltagerne i små grupper dyster mod hinanden om at løse poster, missioner og ikke mindst at finde den bedste vej med GPS gennem byens gader.

Teambuildingvirksomheden Teamfactory i Århus og Herning er en af udbyderne af denne type teambuilding. Det GPS koncept som Teamfactory tilbyder hedder Urban GPS challenge eller Nature GPS challenge og kan afvikles i alle større byer som København, Århus, Odense, Aalborg og mange flere, men konceptet kan også afholdes i skove rundt i hele Danmark.

Konceptet kan have en varighed mellem 2 og 4 timer. Det starter ved det aftalte mødested hvor deltagerne modtager en kort instruktion, inddeles i hold og her får de også en lang række missioner og GPS´er med indlagte punkter, hvor de finder posterne. herefter går jagten på at hente flest mulige poster og løse flest missioner. undervejs er der desuden indlagt samarbejdsopgaver som deltagerne har mulighed for at løse. De forskellige posttyper giver point after sværhedsgrad. og det handler selvefølgeligt om at lave flere point end de øvrige hold.

Forløbet er super sjovt, og godt planlagt så alle deltagere er underholdt på hele turen. Teamfactory har ruter til at kunne planlægge GPS-løbet i de fleste større byer med udgangspunkt fra centrale steder. men man kan også vælge sit eget startsted og /eller slutpunkt, og for eksempel slutte aktiviteten på en café eller med spisning.

En super sjov oplevelse med kollegerne, som kan afholdes i mere end 50 byer rundt i hele Danmark.