Salg er verdens ældste erhverv

Salg er verdens ældste erhverv, andre siger at prostitution er det ældste erhverv, andre fortæller igen, at salg og prostitution er et og samme erhverv.

Men er vi ikke alle sælger? Vi sælger hele dagen lang, vi sælger til vores børn, når de skal i seng til tiden, vi sælger ideen om pizza, når vores kone ønsker at lave en gamle familie opskrift på en fisk du aldrig hørt om. Vi sælger, når medblister skal lukke os ind i køen på motorvejen, vi sælger vores tid til vores arbejdsgiver, når vi går på arbejde. Hver gang vi ønsker noget fra andre, sælger vi, og sådan kunne vi blive ved.

Så kan det betales sig at være en god sælger, sig JA.

Hvad er sandsynligheden for en handle bliver gennemført, når en person stå hos en MacDonald resturan, og kigger på deres menukort – Der er vel en chance på 99,56%. for en handle. Derfor får de ansatte, hvad som svarer til minimums løn.

Når du henvender dig til en kunde, som du ikke kender, kunden kender ikke dig, han kender ikke din virksomhed, han kender ingen, som kender dig. Og nu beder du kunden om at bruge sine penge på dig. Hvad er sandsynligheden for en handle?

Nogle ledere siger.:  Vi har dette produkt, som vi ved er godt, og kan gøre en forskel for vores kunder, nu køber vi nogle annoncer, ansætter nogle super sælger – Dette er vores opskrift på succes!

Er de idioter? ved de ikke, at bare finde bare en super sælger, er ’’næsten’’ som har finde en sørøverskat på Bellevue Stand en varm julidag. Ved de ikke at de bedst virksomheder passer på deres sælger som de var laver af guld. Ved de ikke at salg er et seriøs stykke håndværk, som kræver at du træner i salg, og virksomheder som lader deres sælger i stikken, lever på lånt tid.

Sælgerne er fremtiden superstjerne, hos virksomhederne.

LET’S DO BUSINESS