Samurai strategi for iværksættere

?

Som iværksætter og virksomheds ejer skal du have et hjerte fyldt med mod. Vejen til succes er ikke altid en vej, som gå lige ud. Vejen er fyldt med skarpe sving, hvor du når som helst kan ende i grøften.

Dine omgivelser vil stå i kø, for at sige til dig, hvad sagde vi, det kan ikke lade sig gøre!

Samuraiens svær er symbol på Samuraiens kampe – han/hende (for der var også en hel del kvinder, som var samuraier), har det med selv i sit indre. Det handler ikke kun om, at slå sine modstandere i ihjel.

Frygten, angsten og usikkerheden, som hurtigt, og uden forudgående varsel, kan lamme personer på ganske få sekunder. Du kan ikke længere se dit mål, som for få minutter siden var drømmen i dit liv.

WWW.LETSDOBUSINESS.COM

?

Du er sejlet ind i en tåge sky, og har mistet overblikket. Piloter kalder dette ’’Vertigo’’ man mister orienteringsevnen, hjernen giver forkerte informationer om, hvad er der op og ned.

Der er vel ingen mennesker, som kan sige sig fri for, ikke fra tid til anden, at havde valgt den nemme løsning frem for den rigtige.

De fleste ved godt, hvad det skal til, for at få succes, tabe sig, være der for sine nærmeste. Men frem for, at sejle igennem tåge skyen, finder de en ny rute. Tit er denne rute, en rute som ikke sejler der til, hvor de gerne ville hen til, at starte med.

Selv Samuraien kender til dette fænomen.

Samuraien nedkæmper med sit sværd, sin indre dovenskab for at bytte det med selvdisciplin.

Han handler med mod, hvor der er god grund til, at være bange.

Han kæmper for, at være retfærdig og gavmild i situationer, hvor ingen kræver det. Selvom samuraien fryser, og ikke har spist i mange timer, hvor det nemmeste ville være, at tænkte på sig selv.

Han lever sit liv hver dag med respekt for sine omgivelser, med et 100 % fokus og et klarsyn for den lille detalje.

Samuraien står gerne tidligt op for at følge med i, at Solen sender sine første solstråler over en ny dag. Imens kan Samuraien filosofere over, hvor smuk og helt unik naturen er. Samuraien går der fra taknemmelig over, at have fået lov at opleve denne helt særlige begivenhed, som det var den sidste dag på jorden. Samuraien tænker ikke over, at i morgen stå Solen op igen, som den har gjort i alle år.

WWW.LETSDOBUSINESS.COM

For Samuraien handler det om nuet, at leve fuldt ud.