Skal du indrette ny butik – – Virker det uoverskueligt.

Skal du indrette ny butik eller lave en større eller mindre ombygning.
– Virker det uoverskueligt. Måske endda umuligt?

Lad os hjælpe dig med indretningen. Så får du hurtigt overblikket. Med over 20 års erfaring i branchen og en baggrund som totalindretter før det, har SuperSellerS gennem årene været en del af mange indretninger i.f.m. opstarter, ombygninger, showrooms, messer mv. Den erfaring vil vi gerne dele med vores kunder og vi har derfor opbygget en proces med 4 enkle trin.

1.
Gør klar til planlægning. Det vigtigste er, at du har en gulvplan/ grundplan. Du kan lave den på skitseniveau eller du kan tegne den i målestoksforhold. Grundplanen kan være tegnet mere eller mindre nøjagtigt. Det vigtigste er at målene er korrekte. En grundplan kan tegnes på et alm. kvadreret A4-ark.
Alternativt kan en tegning over lejemålet fra udlejer være en god start.

2.
Vi arbejder videre ud fra grundplanen. Efter en snak om dine tanker med projektet, kan vi overtage din grundplan og komme med forslag til systemer, møbler, indretning mv. Ved du ikke hvilket system du skal vælge, vil vi gerne rådgive dig om mulighederne. Der er forskellige udtryk, farvevalg og muligheder -og der er altid praktiske hverdagsbehov, der skal opfyldes. Du er altid velkommen i vores showroom, hvor du kan se vores store udvalg af inventar og salgsfremmere, så vi, mens du er her, kan tale om hvordan du ønsker indretningen og med hvilke materialer. Når indretningsplanen er færdig, udarbejder vi en samlet pris. Vi hjælper dig med at få overblikket. Sammen laver vi en indretningsplan for din butik og vi udarbejder et samlet prisoverslag. Kom gerne forbi i vores showroom og se vægsystemerne.

3.
Belysning. Hvis du ønsker en belysningsplan, hvor der tages hensyn til praktik, udseende, 3 salgsfremmende virkninger og driftsomkostninger, hjælper vi også gerne med denne.
Se det nyeste lys i webshoppen her: https://www.supersellers.dk/

4.
Levering/ montage. Hvornår skal inventaret leveres? Har du valgt inventar fra vores standardsortiment og uden specialtilpasninger leverer vi langt størstedelen fra dag-til-dag. Alle vores systemer er modulopbyggede og kan opsættes af en gør-det-selv mand/ kvinde og vi har manualer på vores hjemmeside med trin-for-trin vejledninger. Ønsker du hjælp til montagen, har vi samarbejde med dygtige selvstændige montører, der kender vores varer. Vi hjælper gerne med kontakten og vejledning til montøren, men I aftaler og afregner direkte med hinanden. Vi har ingen økonomiske interesser i montage. 4 Dette sikrer dig kompetente og motiverede montører og en god pris.

 

Butikken er klar til dine varer og åbning Vi sender gerne en tjekliste på relevant småinventar, forbrugsprodukter og salgsfremmere som hjælper dig med at optimere salget og gøre din butik mere spændende. Her er det ofte små ting, der gør en forskel.

Ring til SuperSellerS og hjælper dig med indretningen 75 71 15 99
https://www.supersellers.dk/brochure