Større interesse for billige varer

PartiSalg ApS hedder virksomheden, som på deres hjemmeside skilter med, at de sælger billige varepartier, restpartier, konkursboer og meget andet – dog ikke til private, men til forretningerne, som så sælger disse billige varer videre til os danskere.

Hos PartiSalg kan man mærke, at bestillinger fra blandt andet små og store forretninger, som f.eks. lagersalge, er steget enormt meget det sidste år. Og det skyldes formentlig, at vi danskere gerne vil købe billigere tøj end vi normalt gør. Hos lagersalge/outlets køber man normalt sidste års kollektion af f.eks. tøj, men til meget bedre priser end nye kollektioner – og netop prisforskellen vægter kunderne højt, da tøjet intet fejler og også er meget pænt.

Så konklussionen er, at handel med varepartier vil stige. Men PartiSalg dækker allerede nu størstedelen af markedet, og det er et svært marked at komme ind på. PartiSalg selv udtaler, at de har set mange forsøg på konkurence, men virksomhederne er hurtig lukket igen. Dog understreger de, at der naturligvis er konkurenter tilstede.

For mere information og nærmere muligheder kan man kontakte partisalg.