Leasing af Opel og Volvo

Erhverv dig en Opel gennem erhvervsleasing og oplev de mange fordele, dette medfører. First Lease er specialister i forbindelse med leasing af diverse biler og tilbyder flere attraktive muligheder. Vi udmærker os ved vores store fleksibilitet. Hermed gør vi det muligt for enhver kunde at lave en aftale, der imødekommer lige netop dennes specifikke ønsker og behov.

Derudover bestræber vi os altid på at levere et enestående højt kvalitets- og serviceniveau. Vi er stolte over vores høje kundetilfredshed, der fortæller os, at vi har fat i meget af det rigtige.

Bag First Lease finder du ejerskabstrioen Autohuset Vestergaard, Andersen & Martini samt Kjærsgaard Auto. Dette er tre af landets største og dygtigste bilforhandlere og er bredt anerkendte for deres gode værdier. De står – ligesom First Lease – for seriøs og professionel udførelse af enhver opgave samt personlig rådgivning leveret af kyndige fagfolk.

Vi er glade for vores gode indkøbsaftaler med alle bilmærker – heriblandt også Opel. Ved erhvervsleasing kan vi nemlig af denne grund garantere de bedste indkøbspriser og laveste beskatningsgrundlag.

http://firstlease.dk/opel-erhvervsleasing/