Mangler du et kalorifere anlæg?

Har du problemer med temperaturen og luftbalancen?

Varm luft er kendt for at stige opad, hvilket i større erhvervslokaler med højt til loftet kan betyde, at der bliver fodkoldt i lokalet.

Derfor skal du måske overveje at få installeret et kalorifere anlæg, som sørger for at cirkulere luften rundt i lokalet, hvormed den rigtige temperatur opretholdes, og du får den rette luftbalance i lokalet.

Det kalorifere anlæg kan om sommeren anvendes til at ventilere lokalet, mens det om vinteren kan opvarme det. På den måde opnår du altid de helt rette arbejdsbetingelser for dine medarbejdere med et kalorifere anlæg. Dine medarbejdere går dermed ikke rundt enten og fryser eller sveder, og de kan derfor fokusere bedre på deres arbejde.

Foruden at opnå bedre arbejdsbetingelser er der også penge at spare ved at installere et kalorifere anlæg. Du kan nemlig spare helt op mod 30% af din varmeregning med et kalorifere anlæg afhængigt af størrelsen på dine lokaler.

Lyder et kalorifere anlæg som noget for dig?

Varo Teknik tilbyder kalorifere anlæg i forskellige styrker, så dine behov kan dækkes. Med mange års erfaring inden for kalorifere kan vi hjælpe dig med at få de helt rigtige temperaturer og luftbalancer.