Kloakservice

FÅ EN PROFESSIONEL OG ERFAREN KLOAKMAND

VI ER EKSPERTER
INDEN FOR VORES FELT

 
 

Kloakrensning

 
 

Kloakservice

 
 

Tømning af brønd

Kloakmand med døgnvagt

Kloakrenseren er din kloakmand, som byder på mange års erfaring indenfor branchen. Vores kernekompetencer er inden for kloakrensning, hvorfor vi er eksperter, når det kommer til kloakrensningtv-inspektiontilstoppet kloak eller afløb samt tømning af brønd.

Vi kan også hjælpe med alle former for kloakservice, da ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Vi har udstyret og maskinerne til at klare din kloakopgave. Ligeledes har vi en række samarbejdspartnere, som gør os i stand til at klare større opgaver. Alle kunder er velkomne hos os, hvorfor vi gennem årene har hjulpet mange privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Vores mange års erfaring samt vores store fokus på glade og tilfredse kunder, er din garanti for, at du bliver mødt af en erfaren, professionel og smilende kloakmand, der sætter en ære i at udføre dit kloakarbejde.

Som kloakmand er det vigtigt for os at vores kunder altid kan få fat i os. Derfor sidder vi klar ved telefonen døgnet rundt til akutte opkald og akutte opgaver.
Blot med få informationer over telefonen kan vores kompetente medarbejdere vurdere opgavens karakter.

I nogle tilfælde kan du måske selv afhjælpe problemet. Hvis ikke, så planlægger vi selvfølgelig gerne en tid til dig og om nødvendigt sender vi en kloakmand med det samme.

 

Din kloakmand samler på glade kunder

Hos Kloakrenseren stræber vi efter at være dit foretrukne kloakfirma. Det er vigtigt for os, at kunden ved at de er i trygge hænder hos os og at de bliver glade og tilfredse for resultatet af vores arbejde. Af den grund forlader vi ikke en opgave før problemet er løst samt kunden er glad og tilfreds.

Derudover lytter vi altid til vores kunders ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. På den måde kan vi i fællesskab finde den helt rette løsning for dig. Vi ved, at et godt samarbejde er fundamentet for at opnå de bedste resultater.

Kontakt din lokale kloakmand i dag

Hvis du vælger kloakrenseren, vil du blive mødt af en fagligt dygtig og smilende kloakmand. Du er mere end velkommen til at ringe på telefon 93 93 76 93 eller sende en e-mail til [email protected], så modtager du et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vores kunder kommer fra mange forskellige områder, så derfor er vi også fleksible hvad angår arbejdsområdet. Vores kloakmænd kører fra Hvidovre til hele København, Storkøbenhavn og omegn.
Er du det mindste i tvivl om, hvilke ydelser vi tilbyder, eller om du ligger i vores område så bare ring. Det kan vi hurtigt hjælpe med. 

Vi udføre de her opgaver i Hvidovre, Storkøbenhavn, København og omegn.