Polterabend planlægning

En polterabend kan planlægges på mange måder, men for mange mennesker er det en uoverkommelig opgave hvis man ikke har prøvet det før.

  • Hvem skal man invitere?
  • Hvornår skal det være?
  • Hvad skal man lave?
  • Hvad skal man ikke lave?
  • Hvem vil bruden/gommen ikke have med?
  • Hvordan koordinerer man en kidnapning på selve dagen?

Ja, der er mange spørgsmål. Heldigvis er der mange som har prøvet det før. Typisk i 25-30-års-alderen kender de fleste nogle der skal giftes. Ikke desto mindre er der mange der er helt på bar bund i planlægningen. Start derfor med at samle et par stykker som gerne vil være med til at planlægge den kommende polterabend, og som du ved er enten nære venner (eller familie) som bruden/brudgommen helt sikkert gerne vil have med.

Derefter skal listen over deltagere findes. Her er det typisk nemmest enten at invitere dem man kender, men også høre gommen (hvis det er brudens polterabend), eller bruden (hvis det er gommens polterabend), da de oftest ved hvem der skal med, eller måske vigtigere, ikke skal med. Nu burde du have en god liste til at starte med. Hør evt. dem der er på listen om der er nogle som er glemt. Herefter burde du have den endelige liste.

Så er det ellers med at finde ud af hvor mange penge der skal bruges pr. person, og hvor polterabenden skal afholdes. F.eks. er der mange der kunne finde på at afholde polterabend i København, da det enten er der bruden/gommen bor i nærheden af. Derudover er der mange som kan få en stor oplevelse af at komme til København. Så alt efter arrangementerne, så kan de fleste ting findes i de større byer.