Boost din skønhed, fugt, fugt og fugt.

Fugt, fugt og endnu mere fugt til huden.

Fugt er et ultimativt skønhedsvåben, når det gælder om at holde din hud sund, smuk, spændstig og glat. Så sørg for, at dine skønhedsprodukter gennemfugter din hud, og husk at drikke ca. 2 liter vand dagligt, så huden bliver hydreret indefra.

Er din hud udtørret, fx. på grund af for skrappe produkter, og er syrekappen i huden kommet i ubalance, kan der opstå irritation i huden og i værste tilfælde en risiko for infektion.

Føler du dig rigtig stram i ansigtet fx. lige efter et bad, er det et tegn på at din hud mangler fugt. Du kan selv teste det ved at skubbe let til din næsetip. Kommer der små, fine tværlinjer over næseryggen, er det fordi hornlaget i huden mangler fugt og ser derfor “creppet” ud.

Så vi anbehaler at du bruger en creme der indeholder hyaluronsyre, der binder og holder fugten i huden.

Se udvalgtet at forskellige fugtcremer vi har fundet til dig.

Cremer er et vidt begreb og der findes lige så mange forskellige cremer som hudtyper, og det er derfor meget vigtig at du ved hvilken hudtype du har, så du ikke får en creme der er for fed så din hud virker fedtet og klistret. Men det er også vigtig at den ikke er for tør. Det er derfor en meget god ide at finde lige netop din hudtype, så du kommer til at bruge de rette produkter. Dette kan gøres med diverse måleapparater og hjemme-tests.

En ting du også kan gære for at holde din hud flot og ung, det er at stoppe med at ryge.
Hvis du gerne vil det, kan vi her henvise dig til et en side der kan hjælpe dig med at kvitte smøgerne. De skriver, det tager 60 min. Så det er jo hurtigt. ( vi ved ikke om det virker, men det kan du jo selv finde du af.

Rygestop

Held og lykke med at få en fin og ung hud.

Dealsfinder