Er din garderobe en katastrofe?

Tips og ideer til garderoben

Moden skifter ofte, og nye trends kommer og går med tiden. Det kan derfor til tider være svært, om man skal følge moden og forny garderobe, eller om man skal holde sig til det gamle men funktionelle tøj. Det er de færreste kvinder, der har en helt specifik personlig stil, selvom der findes meget forskelligt tøj til kvinder. I dag er man meget afhængig af, hvad moden dikterer, og det kan derfor også sommetider være svært at finde sin helt egen personlige stil.

?

Mange kvinder har brug for inspiration og vejledning, når de skal finde deres personlige stil, men har ikke altid tiden til det. Der er flere, der får assistance af en personlig stylist, som hjælper med, at lave et garderobetjek og komme med nye ideer til, hvordan man opnår den personlige stil. Dog kan du på en nem og overskuelig måde selv finde din personlige stil.

?

Find din personlige stil

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du godt kan lide og ikke kan lide rent tøj- og farvemæssigt. Det er en god ide, at du er bevidst om, hvad du gerne vil udstråle med dit tøj. Dertil er det vigtigt, at du kender din figur og dine grænser, så du undgår, at anskaffe tøj, der ikke passer og har de forkerte udskæringer og det forkerte snit. Kvinder har forskellige kropsfaconer, og det er derfor ikke alt tøj, der passer, selvom det er den nyeste mode.

?

?

For at komme godt i gang med din nye personlige stil er det vigtigt, at du rydder op i din garderobe, og smider alt ud der ikke matcher den nye stil. På den måde undgår du at falde tilbage til det gamle tøj. Og så er det tid til at investere i nyt tøj. I dag findes der rigtig meget modetøj, både herretøj og dametøj online, og det er en god ide at starte her. Når du handler online kan du skabe dig et større overblik over, hvad du skal have. Derudover får du tøjet tilsendt og har mulighed for at afprøve det derhjemme foran spejlet i ro og mag, inden du bestemmer dig for, om du skal beholde det, eller det skal sendes retur. Det er en rigtig god ide, at kombinere din nye stil med accessories. Det skal dog være noget, der passer til den stil, du har valgt. Indhent mere inspiration hos REDGREEN