ICL er din usynlige kontakt linse

Hvad er ICL?

ICL står for Israel Chemical Ltd. ICL arbejder med diverse unikke mineraler og ICL er også kendt som en øjebehandling fra firmaer som Euroeyes. Det startede op i Israel hvor man forsøgte at tvinge mineraler ud af det døde hav. ICL har siden hen udviklet sig til at arbejde og have kontorer rundt omkring i hele verdenen. Både naturligvis Israel, Europa, Amerika og i Kina. Takket været globaliseringen har det gjort det muligt for ICL at udbygge deres arbejde og tage plads i den globale verden i stedet for blot at blive hjemme i deres eget land. ICL producerer specielle vækstfremkaldende gødning og er den største producent er phosphat syre.

ICL producerer samtidig en mase fødevare produkter er hjælper med til at give føde il de mange millioner mennesker verdenen over. Vi har en kæmpe overbefolkning. Vi er langt flere mennesker på jorden end det var tiltænkt til at begynde med. Det mærker de svageste i vores globaliserede samfund. Mange går uden vand og mad i flere dage af gangen. ICL hjælper med til at sørge for at så få mennesker som muligt, ikke går sulten i seng. De sørger samtidig for at der er rent vand der kan fordøjes af vores systemer og de er med til at sørge for at vi får en rigere og mere varieret kost. Samtidig hjælper produkter, baseret på bromine og phospather, fra ICL med til at lave miljøvenlige måder at få energi på. De forhindrer spredningen af skovbrande.

Gennem årerne er der kommet mere fokus på det var grøn og CO2-venlig. Det støtter ICL op om. De rapportere hvert år deres udsendinger af CO2. de har fået gode karakter af en organisation forkortet med betegnelsen CDP, der står for at reducere CO2 udslippet. Det har CDP gjort til deres mission. Takket være, blandt andet, organisationer som CDP er vi i stand til at vurdere hvor meget skade enkelte firmaer gør og hvor godt andre firmaer gør det. Det gør det mere forståeligt over for mere simple mennesker som os selv.

ICL går samtidig meget op i lokalområderne og samtidig at deres ansatte skal have det godt. De mener at så snart deres ansatte, og også den lille mand på gulvet, har det godt så har deres organisation det også godt. Derfor har de givet et løfte om at hjælpe med i de lokalområder deres ansatte kommer fra, og har dermed givet et vigtigt løfte til alle deres ansatte om at behandle dem ordentligt.

ICL er med på stock listen i NY. Deres antal af ansatte er 12.500 mennesker lokaliseret over hele verdenen og dets salg i 2014 var på 6.1 amerikanske billioner.

Hvorfor er ICL vigtig?

ICL er en stor del af vores hverdag, om vi så vil være ved det eller ej. De er blandt dem der er med til at give os mad og rent vand på bordet. De hjælper folk der ikke selv har lige mulighed for at få det dejlige rene vand der holder os i gang og i live. Det er slet ikke utænkeligt at vi kender nogle et eller andet sted i vores umiddelbare omgangskreds der arbejder for ICL på den ene eller anden måde. Flere millioner går sultne i seng hver nat og det tal sørger ICL for at formindske. De forsøger at holde tallet af sultne børn, gravide kvinder og hårdt arbejdende mænd nede. Alle skal have noget af spise selvfølgelig.

De gør meget godt for deres ansatte og har givet et løfte om at hjælpe til i lokalområderne hvor deres ansatte bor. Derfor kunne det også være en god ide at arbejde for ICL. Hvis man nu alligevel ved at man enten kommer til eller allerede arbejder indenfor den branche – føde vare branchen- så kunne det jo være en ide at overveje at smutte over til Icl.

ICL laver specielt gødning til forskellige områder der alle påvirker dit liv. På den ene eller anden måde. Du skal jo spise. Og det er formentlig et firma som ICL der har hjulpet med til at fremelske og fremdyrke den tomat du sidder og gnaver i. og selv hvis du ikke er det store mad mennesker kan det jo tænkes at du elsker sport. Icl er også med at lave diverse gødning der bruges il at holde vores boldbaner pæne og nydelige. Og vores golfbaner skal der også tages af. Dem hjælper ICL også med at ordne og holde pæne. ICL er i det hele taget nogle gode fyre bag et godt firma.