Storformat print og skilte til butikker

Flere og flere butikker får øjnene op for, at oplevelser i butikken og effektiv POS-materiale fremmer salget. Undersøgelser viser, at 85% af alle købsbeslutninger træffes i butikken. Derfor er det en rigtig god investering at rette fokus på butiksindretningen og effektiv point of sale materiale til individuelle produkter.

På ReklameTryk.dk er der en række eksempler på, hvordan flere af vores kunder har haft stor succes storformat print, POS materiale og andre trykte instore elementer, der har skabt stor opmærksomhed hos kunderne.

Læs bl.a. om:

Modetøjsbutikken Rikki Vanggaard, der fik lavet lofter med storformat print af romerske hvælvinger og tapet med storformat print af en ægyptisk sfinx….

Uhrskov Vinhandel, der fik lavet tryk på gamle laminat bordplader, glatte døre og OSB plader, hvor træstrukturen træder meget tydeligt frem gennem printet.

2 andre modetøjsbutikker, Mr. Dohm og JydePotten, der fejrede 50 års jubilæum med kæmpe skilte i butikken med motiv af sort habit og kjole, som også blev trykt på vinyl måtter til udendørs brug og lagt ud på gaden for at skabe opmærksomhed omkring jubilæet…

Guldsmedebutik fik dekoreret butiks vinduerne med vinduesfolier i anledning af ny shop-in-shop butik…

Pizza restaurant fik nye facade skilte i forbindelse med udvidelse af restauranten…