Telemarketing – Mødebooking – den direkte vej til nye kunder

”En kunde er som en kollega i vores hus – og i et samarbejde lever vi os naturligt ind i kundens virksomhed og bliver en integreret del af salgsafdelingen – blot sidder vi ikke fysisk i afdelingen…”

(Tele-Mark A/S)

 

Tele-Mark A/S har udbudt opgaver i telemarketing og markedsanalyser i godt 20 år – og er den erfarne sparringspartner og rådgiver kunderne ringer til inden de sætter sejl til en opsøgende salgskampagne.

 

Vores telemarketing medarbejdere er specialiserede inden for forskellige branche-typer, og vi har etablerede brancheteams inden for hotel og restauration, bygge & anlæg, transport, rengøring, IT, HR, reklame og kommunikation, grafisk produktion – for blot at nævne nogle.

 

Firmaet blev grundlagt i 1989. Dengang som et enkelt-mands-firma i et lille kontorlokale på Søndre Ringgade i Århus. Meget er siden sket – i dag tæller telemarketing bureauet 55 medarbejdere i et dejligt nyrenoveret domicil på 740 m2 i Carl Blochs Gade.

 

Grundstenen til vores succes ligger i en forretnings-vision baseret på troværdighed, tillid og fælles forståelse mellem vores kunder, vores personale og ledelsen i firmaet. Det skaber en profitabel og blomstrende forretning for alle – og derfor vælger kunderne vores telemarketing bureau.

 

Kundekredsen tæller da også mere end 200 kunder og mange af dem har arbejdet sammen med os i en årrække.

Tele-Mark A/S er telemarketing bureauet for dig, der ønsker en samarbejdspartner indenfor telemarketing, som forstår din marketing mission, ser din salgsvision og kender dit marked. Tele-Mark A/S har en solid erfaring med professionel telemarketing.

Mere end 20 år i telemarketing branchen og en kundeliste på 200 virksomheder inden for en bred vifte af branchetyper taler for, at Tele-Mark er telemarketing bureauet, der også kan knytte nye kunderelationer til dit firma, ved hjælp af Tele-Mark A/S professionelle kompetencer indenfor telemarketing.

Telemarketing udført med klog omtanke og branchekendskab er Tele-Marks varemærke.

Hvordan kan telemarketing øge mersalget, skabe målbar vækst og udvikle dit opsøgende salgsarbejde?

Har du behov for hjælp til mødebooking?

Du som selv har erfaring med salg til dagligt ved, at sælgerne er virksomhedens livsnerve. Du ved også, at det er dyrt at have sælgere ansat hvis …

  • Sælgeren hænger fast i eksisterende kunder
  • Sælgeren bruger for mange timer på kontoret
  • Sælgeren sælger godt, men godt kunne sælge endnu mere
  • Sælgeren ikke udnytter sin tid optimalt
  • Sælgeren har telefonskræk

Prøv et samarbejde om mødebooking med vort team af professionelle eksperter i mødebooking. Tele-Mark A/S har daglig kontakt til markedet og en løbende indsamling af viden i vores brancheteams. Derfor kan vi hurtigt relatere os med dit marked, dit produkt og dine serviceydelser.
 
Tele-Mark A/S har stor erfaring med professionel
mødebooking. Mødebooking er en tillidssag, og netop fordi Tele-Mark A/S har så bred erfaring med en bred vifte af brancher, er vi kompetente inden for mødebooking. Når det, i forbindelse med eksempelvis mødebooking, handler om at være kundens første ansigt udadtil, mener Tele-Mark A/S, at det er vigtigt at sætte sig grundigt ind i kundens virksomhed, værdier og naturligvis formålet med den mødebooking vi foretager. Jo bedre vi er forberedt når vi foretager en mødebooking, desto større er sandsynligheden for, at mødet giver det ventede resultat. Tele-Mark A/S tilbyder professionel mødebooking for alle.