Tryksager til virksomheder

ReklameTryk er leveringsdygtige i en lang række tryksager fra eget trykkeri til super gode priser og med korte leveringstider.

Her er en lille oversigt over mulighederne:

Visitkort: Dit visitkort er en del af dit firmas ansigt udadtil. Er det et professionelt indtryk du efterlader, når dine kunder modtager et visitkort fra dig?

Postkort: Spred dit budskab med postkort. De er nemme at tage med og det enkle format gør det nemt at afkode budskabet. Postkort kan trykkes i flere forskellige formater.

Løsblade: er typisk én enkelt side med tryk på den ene eller begge sider. Løsblade kan laves i mange forskellige formater og papirtyper og kan således tilpasses dit budskab

Brochurer og foldere kan være 4-sidet, 3-fløjet, 4 fløjet eller lign. og i formater, som kan tilpasses dit behov. ReklameTryk har inhouse bogbinderi og har således fuld kontrol over færdiggørelse og kvalitete.

Hæfter kan trykkes med lige det antal sider, du ønsker, – fra 8 sider op til 96 sider. På hæfter kan man vælge omslag i en anden papirkvalitet end resten af indholdet. Det giver produktet et mere elegant udtryk og har også nogle praktiske egenskaber.

Magasiner og kataloger kan produceres i mange forskellige formater og antal sider. Der er også mulighed for at lave 3-fløjet omslag på magasinet eller diverse indstik mm.

Bøger er typisk på mere end 48 sider, med et kraftigt omslag og flexlimet ryg. Hos ReklameTryk har vi mange års erfaring med trykning af bøger i uovertruffen kvalitet.

Hos ReklameTryk sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe og rådgive dig om din næste grafiske tryksag. Ring på tlf. 97 14 14 55 og få en uforpligtende snak om mulighederne. Eller gå til vores hjemmeside på www.ReklameTryk.dk og få masser af inspiration.